Ne alimentăm gustos și sănătos cu Friteuza cu aer cald de la Delimano!

Pentru toți cei care preferă o alimentație sănătoasă, dar, nu în ultimul rând și gustoasă, Delimano vine cu un nou produs – Friteuza cu aer cald. Gătind pe baza circulației de aer cald, în loc de ulei, acest minunat dispozitiv vă permite să preparați aceleași bucate preferate, respectând totodată dieta.

separator

Friteuza cu aer cald – alegerea ideală pentru toată familia

De-acum înainte burgerii, cartofii fri și alte delicii pe care încercați să le evitați, nu vor mai fi o problemă. În Friteuza cu aer cald de la Delimano puteți prepara aceste bunătăți fără ulei și grăsimi, în acest sens, bucatele vor avea puține calorii. Astfel, îi puteți bucura pe cei mici cu o porție de cartofi fri sau cu un burger apetisant ori de câte ori le vine pofta. Mai simplu nici că se poate!

Mai mult, aveți frâu liber și la prepararea prăjiturilor și a diferitor deserturi, cum ar fi muffins, banane coapte în ciocolată și multe alte bunătățuri pe care le preferați.

Puteți experimenta în fiecare zi, transformați-vă gătitul într-o aventură delicioasă și cel mai important, simplă! Trebuie doar să adăugați ingredientele necesare, iar de restul se ocupă friteuza minune.

Importanța unei alimentații sănătoase

În spatele unei vieți active și solicitante trebuie să existe întotdeauna un corp și o minte sănătoasă, acest lucru fiind posibil doar în cazul în care ne alimentăm corect. Fie că suntem tineri sau adulţi, nu este niciodată târziu pentru a face schimbări în dietă şi a elimina definitiv obiceiurile nesănătoase din viaţa noastră. Cu siguranţă, acest efort va aduce beneficii pe termen lung, care se vor manifesta atât asupra siluetei, cât şi asupra calităţii vieţii. De aceea, Delimano demonstrează că este posibil să te alimentezi sănătos, dar, în același timp și gustos.

Probabil că deja cunoașteți drumul către o alimentație sănătoasă și gustoasă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195.

riteuza cu aer cald Delimano Air Fry vă așteaptă, faceți loc în bucătărie!

Cum să te aperi când ești atacat de câini? Sfaturile chinologului Ghenadie Rotaru
Articolul anterior
Înotătorul Ion Lazarenco Tiron a parcurs 30 de km pe râul Nistru pentru a promova mesajul păcii și drepturile copilului!
Articolul următor
Alte articole interesante