O familie din Chișinău cucerește jurații show-ului „Chefi la cuțite”, cu o celebră rețetă rusească!

Familia Băitoi a cucerit publicul și juriul cu energia pozitivă și talentul pe care îl emană. Sosită tocmai din Chișinău, familia îi pune în mare încurcătură pe jurații show-ului ,,Chefi la Cuțite”, cu un preparat rusesc.

separator
Echipa Matreshka, o echipă tânără din Chișinău, compusă din mamă rusoaică, tatăl român și doi copii mari și frumoși, scrie Antena 1. ,,Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună”. Cei 4 sunt o familie extrem de unită, sunt tot timpul împreună, se iubesc necondiționat și conduc împreună o afacere de familie. „Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea”.

”Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep…”, a spus chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins de mâncarea din farfurie. Asta e o mâncare rusească 100%”. Chef Dumitrescu: „Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari”!

Cei 4 membri ai familiei Băitoi au preparat o supă rusească, clătite rusești cu brânză și caviar și Hvorost, asa zisele minciunele românești. Răspunsul șefilor este cât se poate de încurajator, ei au dat undă verde ca cei 4 să meargă mai departe! Vezi video!

Un pompier dezvăluie motivul pentru care trebuie să ții închisă ușa de la camera copilului
Articolul anterior
Remedii eficiente în caz de înțepături de albine
Articolul următor
Alte articole interesante