
O rețetă asiatică de la chirurgul-plastician Anatolie Taran
A prins gustul bucătăriei, încă de când era student şi demonstrează că se pricepe nu doar să opereze, dar și să gătească bucate alese. Vorbim de chirurgul- plastician Anatolie Taran, care a pregătit una dintre cele mai populare rețete din țările Asiei Centrale.

Ingredientele necesare:
- 1 kg. carne de vită
- 1 kg. orez
- 1 kg. ceapă
- 1 kg.morcov
- ulei
- sare, piper
- pătrunjel verde

-
Bucurie până la lacrimi pentru Cristina Bratco care a slăbit 18 kg în doar trei luni
Bucurie până la lacrimi pentru Cristina Bratco care a slăbit 18 kg în ediția 7 a proiectului online “Galina Tomaș îți cumpără kg!” În calea sa pentru a slăbi, a …
-
„Mierea de aur” sau cel mai puternic antibiotic natural
Turmericul conţine un fitonutrient esenţial activ numită curcumina, întrebuinţat în tratarea a peste 150 de boli. Este singurul condiement considerat a aduce peste 500 de beneficii sănătăţii şi este cel …
-
Boabele de leac ale Maicii Domnului, întăresc imunitatea şi te scapă de răceli
Datorită efectelor miraculoase în tratarea diverselor afecţiuni, cătina a fost numită popular şi „boabele de leac ale Maicii Domnului”. Fructul este bogat în vitamina C (de două ori mai mult …