O rețetă perfectă de milkshake recomandată de Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan

Are 77 de ani, este vegetariană de la 30 de ani, în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan și arată incredibil. Oameni din toată lumea au rămas uimiți când au aflat ce vârstă are cel mai cunoscut chef raw vegan, Mimi Kirk, deși ea arată ca și cum ar avea cu cel puțin 20 mai puțin.

separator
„La vârsta de 30 de ani am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis să devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume.”, a declarat Mimi Kirk.

La vârsta de 70 de ani, Mimi Kirk a fost votată de PETA ”cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani” și este autoarea mai multor best seller-uri internationale: „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”.

Rețetă semnată de Mimi Kirk: Milkshake raw cu cacao neagră

Se pun în blender o ceașcă de lapte de migdale, o linguriță de extract de vanilie, o jumătate de bețișor de vanilie sau îndulcitor, la alegere, o jumătate de cupă de pudră de cacao. Mai adăugați un praf de sare și un praf de scorțișoară.
Puneți în blender toate acestea, mixați-le bine și apoi curățați marginile. Amestecați până arată ca un smoothie. Adaugați o cupă de înghețată. Apoi degustați pentru a vă asigura că are gust și consistență. Mai adăugați îndulcitor și înghețată, dacă doriți.

„Mie îmi place mai diluat, dar dacă doriți mai adaugați lapte de migdale. Puneți totul într-un pahar înalt, adăugați migdale mărunțite, nuci pecan și nuci”, spune Mimi.

Laptele de migdale

Puneți o ceașcă de migdale în apă plată și lăsați-le peste noapte. Scurgeți-le și uscați-le. Puneți într-un blender 3 cești de aă plată, 2 curmale deshidratate și migdalele. Mixați bine. Scurgeți laptele într-un bol și păstrați pulpa pentru alte rețete.

Sursa

Video. Coafuri simple penru un look chic zi cu zi
Articolul anterior
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală
Articolul următor