O tânără mămică din Bălți produce chipsuri naturale din fructe

Ana Măligă, o tânără mămică din Bălți și-a inițiat afacerea gustoasă acum mai bine de o lună și deja se poate lăuda cu mai mulți clienți. Chipsurile din fructe și legume sută la sută naturale și sunt preparate chiar în bucătăria tinerei. Tânăra mămică și-a cumpărat mai multe utilaje, inclusiv o uscătoare electrică.

separator

Cu cât fructele sunt mai suculente, cu atât mai greu se usucă. Citricele se usucă 24 de ore, poate chiar mai mult. Ananasul se usucă 14-16 ore. Mai puțin se usucă merele și bananele, 9-12 ore”, spune Ana Măligă, într-un interviu pentru nordnews.md.

Mai nou, tânăra a început să producă și pastila. ,,Vom pregăti pastila din căpșuni. Adăugăm mere, căpșuni și apă pentru a putea amesteca cu ușurință. Aici avem căpșuni, zmeură, mere, mere și piersici, mere și piersici, cireși și vișini. Merele sunt obligatorii de fiecare dată. Merele conțin pectină care permit ca pastilaua să se usuce bine. Dacă nu vor fi mere și pectină, totul va crăpa. Va fi gustos, dar nu va arăta frumos”, a adăugat tânăra antreprenoare.

,,Ana își vinde produsele prin intermediul rețelelor de socializare și are deja propriul ei brand. Mulți cumpără pentru copii. La muncă, când nu ai timp, le mănânci în loc de fast-food, sunt mai sănătoase”, a precizat Ana Măliga.

30 de grame de fripsuri costă între 25 și 40 de lei, iar 100 de grame de pastila costă 60 de lei. Tânăra mamă își vinde produsele prin intermediul rețelelor de socializare.

Un bărbat a murit la volan și s-a tamponat într-un microbuz cu pasageri
Articolul anterior
Peste 200.000 de infectați cu virusul Covid-19 în Arabia Saudită
Articolul următor
Alte articole interesante