Otrava din comerț care se ascunde sub 25 de denumiri diferite

Este una dintre cele mai folosite chimicale în industria alimentară, de aceea am considerat că este bine să cunoști mai multe despre acest ingredient nociv. La ora actuală, aproape toate produsele din comerț conțin monoglutamat de sodiu, sau sarea chinezească, începând de la supe, biscuiți până la carne, mezeluri. Substanța nocivă dă un gust bun mâncării și este foarte ieftină.

separator

Există câteva motive principale pentru care monoglutamatul de sodiu este unul dintre cei mai gravi aditivi alimentari de pe piață. În primul rând, dupa cum spune dr. Blaylock, autor al cărții „Excitotoxine”: ” monoglutamatul de sodiu este o excitotoxină, ceea ce înseamnă că suprasolicită celulele pana la punctul de degradare, acționând ca o otravă”.

A doua parte a problemei este că monoglutamatul de sodiu poate fi literalmente ascuns în etichetele produselor alimentare. Astfel monoglutamatul de sodiu se ascunde în spatele a 25 de denumiri, precum bulion, cazeina, hidrolizat, autolizad, aroma de fum, potențator de aromă sau gust, gelatină, extract de drojdie, proteină vegetală hidrolizată, cazeinat de sodiu sau potasiu, proteină texturată, sirop de orez sau de orez brun și multe altele, ceea ce îl face extrem de dificil de identificat.

Monoglutamatul de sodiu poate cauza durere de cap, diaree, senzație de arsură la stomac, grețuri, somnolență, dificultăți de respirație pentru astmatici. Monoglutamatul de sodiu este, de asemenea, o cauza probabila care contribuie la epidemia de obezitate, iar oamenii de știință au constatat acest lucru încă din anul 1960.

Substanța crește în corp cantitatea de grăsime viscerală, cel mai periculos tip de grăsime care înconjoară organele și crește riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, insomnie, diabet zaharat tip 2 și multe altele.

Eliminarea monoglutamatului de sodiu din dietă este o alegere înțeleaptă pentru toata lumea, inclusiv pentru femeile gravide. Pentru a face acest lucru, citește etichetele produselor alimentare. Acest lucru te va ajuta să ai un organism sănătos și îi va descuraja pe producători să mai folosească chimicale la fabricarea alimentelor din comerț.

sursa

O balerină profesionistă și-a arătat celulita pe social media
Articolul anterior
Sexul copilului după calendarul chinezesc. La tine se potrivește?
Articolul următor
Alte articole interesante