În premieră la Chișinău! Zeci de gurmanzi au venit la show-ul culinar al renumitului bucătar BBC, Alan Coxon, la standul Kaufland

Zeci de gurmanzi și curioși au venit sâmbătă la standul Kaufland de la Moldexpo pentru a urmări live master class-ul renumitului bucătar BBC, Alan Coxon. Acesta a gătit, cu multă iscusință, în timp record, 6 feluri de mâncare – o adevărată explozie de gusturi fine și arome savuroase. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 10-13 mai, în cadrul Expoziţiei internaţionale specializate de produse alimentare şi materii prime „Food & Drinks”.

separator

Celebrul bucătar s-a aflat în premieră în Republica Moldova și a rămas încântat de primirea călduroasă de care a
avut parte la eveniment.
„În demonstrația de astăzi am folosit foarte multe dintre produsele Kaufland și am fost
încântat să gătesc cu ele pentru că au rezonat perfect cu rețetele pe care le-am pregătit”, a menționat Alan
Coxon.

Demonstrația a fost apreciată de către vizitatorii prezenți la eveniment, care au avut posibilitatea să guste din
aceste capodopere culinare pregătite cu grijă de bucătarul BBC. „Evenimentul „Food&Drinks”, organizat de Moldexpo, este un prilej bun de a aduna sub aceeași umbrelă, timp de patru zile, cei mai profesioniști bucătari care dezvăluie secretele lor gastronomice pentru toți gurmanzii.Tocmai din acest motiv, Kaufland a ales să-i familiarizeze pe cei prezenți la eveniment cu produsele de marcă
proprie prin intermediul show-ului culinar „Inspirația vine din tigaie” alături de celebrul Alan Coxon.
„Nu este întâmplătoare decizia bucătarului BBC de a găti cu produsele marcă proprie Kaufland pentru că aceste produse sunt certificate constant drept calitate de primă clasă de către institutele independente de control al calității. În acest fel, am reușit să le oferim tuturor o experienţă culinară deosebită și un motiv în plus de a nu lipsi la astfel de evenimente” , a menționat Cristina Aramă, manager PR și Comunicare, Kaufland Republica Moldova.

De asemenea, pe parcursul expoziției, la standul Kaufland au mai fost organizate cinci master class-uri cu unii
dintre cei mai renumiţi bucătari-şefi din Moldova (Shiverschih Maria, Elena Popa, Alexei Șișchevici, Iana Canonic,
Gabriela- mica gospodină).
Precizăm că, în perioada 10-13 mai 2018, Moldexpo a găzduit cea de-a 25-a ediție a Expoziţiei internaţionale specializate de produse alimentare şi materii prime „Food & Drinks”. La această ediție aniversară au participat peste 130 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria
alimentară, atât din Moldova cât și de peste hotare.Mai multe detalii vezi pe kaufland.md.

Bruce Willis şi Demi Moore au devenit bunici. Fiica lor a născut

Bruce Willis şi Demi Moore sunt bunici. Rumer Willis, fiica celor doi, a născut o fetiță pe nume Louetta Isely Thomas Willis.  

Rumer Willis şi partenerul ei, Derek Richard Thomas, au anunţat naşterea fiicei lor printr-o fotografie.

„Eşti magie pură”, au scris ambii pe Instagram.

Louetta Isely Thomas Willis s-a născut pe 18 aprilie, acasă.

Eşti mai mult decât am visat vreodată„, au adăugat ei.

Celebrităţi precum Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed, printre altele, au felicitat cuplul, conform CNN ș news.ro. Inclusiv actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, a lăsat un comentariu la fotografia cu bebelușul.

„O iubim atât de mult„, a spus ea.

Louetta este primul copil al cuplului fiind, de asemenea, și primul nepot pentru Bruce Willis şi Moore.

O femeie a fost șocată când a aflat că un păianjen și-a făcut ”culcuș” în urechea sa. Insecta și-a depus ouăle

O femeie s-a dus la spital pentru că auzea constant un „bâzâit”. Când i-au controlat urechile, medicii au făcut o descoperire înfiorătoare.

Femeia în vârstă de 40 de ani, din China, a mers la spital acuzând că aude un „bâzâit” în urechea dreaptă.

Medicii au folosit un endoscop pentru a verifica urechea femeii. Ei au descoperit ceva ce parea a fi timpanul urechii.

Cu ajutorul unei pensete speciale medicii au reușit să desprindă „timpanul” aparent al femeii și au descoperit de ce pacienta auzea un „bâzâit” – Un păianjen se ascunsese în urechea femeii. Insecta a țesut un timpan fals în care creștea o colonie de pui de păianjeni.

În timp ce femeia credea că aude un țiuit, endoscopul a arătat că în realitate pacienta avea un păianjen care se reproducea în interiorul urechii.

Medicul Departamentului de Otorinolaringologie, Han Xinglong, a spus că pânza făcută de păianjen arăta foarte asemănător cu un timpan. Astfel, la început nu s-a putut constata nimic ciudat. Abia la o privire mai atentă medicii au descoperit că femeia avea altceva în ureche.

„Pânza făcută de acest păianjen este foarte asemănătoare cu timpanul. Când endoscopul urechii a intrat pentru prima dată, nu s-a găsit nimic anormal”, a spus medicul, conform Mirror citat de stirileprotv.ro.

Din fericire pentru femeie, păianjenul nu era otrăvitor, iar ea a suferit doar leziuni minore la nivelul canalului auditiv.

10 echipe ale IGP s-au întâlnit azi în Găgăuzia. Cine a învins

10 echipe formate din angajați ai subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției s-au întâlnit astăzi în Găgăuzia și și s-au întrecut la puteri.

”Colegii noștri au participat la meciul de mini-fotbal dedicat Zilei Drapelului Republicii Moldova.

Locurile de frunte au fost ocupate de
Echipa Inspectoratului Național de Securitate Publică

Academia “Ștefan cel Mare”

Inspectoratul de Poliție din Leova”

Evenimentul a fost organizat de Direcția de poliție a UTA Găgăuzia a IGP.

Dorina Cojocaru-Filipschi, despre experiența nașterii: ,,Venirea pe lume a lui Hector ,,a resetat” fiecare centimetru din mintea și corpul meu”!
Articolul anterior
Ce este tratamentul cu botox pentru păr
Articolul următor