Bomboane cu ovăz şi ghimbir

Sunt dietetice, alină pofta de dulce și aduc beneficii datorită fibrelor și antioxidanților pe care le conțin. Cum se prepară bomboanele cu ovăz și ghimbir? Ingrediente: 175 g fulgi de …

Fulgi de ovăz cu dovleac!

Un mic dejun colorat este chiar potrivit în sezonul rece, când corpul tău are nevoie de vitamine şi minerale. Îţi sugerăm un mic dejun din fulgi de ovăz cu dovleac …

Placintă crudă de gutui

Gutuile, fructele parfumate şi aurii ale toamnei, pot fi valorificate sub diferite forme: proaspete, coapte, fierte sau uscate prin deshidratare. Oricum îşi păstrează proprietăţile şi acţionează pozitiv asupra organismului. În …

Sandwichuri cu legume la grătar

Ardei gras, dovlecei, roşii și salată verde pentru sandwichuri cu legume la grătar – perfecte la micul-dejun sau gustările de peste zi. Ingrediente Minibaghetă neagră – 4 buc Margarină – …

Vinete umplute cu legume

Pentru un prânz gustos, sănătos şi care nu depăşeşte limita de calorii îţi recomand vinetele umplute cu legume. O porţie nu are mai mult de 250 de calorii şi este …

Pancakes din dovlecei

Dacă tot e sezonul, facem o mâncare super gustosă, bună de servit la micul dejun, din dovlecei. Ne trebuie: 750 g dovlecei (în jur de 5 dovlecei mici) 2 ouă …

unicamd