Biscuiți de casă fără zahăr, făină și ou!

Aceasta e o rețetă foarte simplă se face ușor și repede, biscuiții devin gustoși, cu 2-3 bucăți te saturi și nu îți mai trebuie mâncare câteva ore bune. 

separator
biscuiti-de-casa-414

Din ce se fac acești biscuiți? 

Aluatul conține foarte puține ingrediente și anume: 1 lingură semințe de in, 100 grame fulgi de ovăz (fără gluten) și 3 banane, 50 ml apa.

Modul de preparare e super simplu. Se da drumul la cuptor. Semințele de in se pun la înmuiat în apa (jumătate de pahar) pentru aproximativ 10 minute. Intr-un bol se pasează bananele bine coapte cu o furculița. Adăugăm fulgii de ovăz și amestecăm bine compoziția, la care adaugam semințele de in cu apa în care au stat.

Amestecăm cu o lingură toată compoziția și lăsăm puțin să absoarbă ovăzul apa. Intr-o tava punem cu ajutorul unei linguri porții din aluatul preparat și nivelam biscuiții cu lingura să le dăm o formă oarecare. Formam în jur de 15 bucăți mari din asa cantitate mică de aluat! Se pun la copt în cuptor pentru 10 minute – aproximativ până se rumenesc pe margini.

Cu o spatulă sau lingură se întorc pe partea cealaltă și se pun înapoi în cuptor să se mai rumenească puțin. După încă 10 minute se scot și se răcesc. E necesar să beți și lichide (apa, ceai, lapte) lângă acești biscuiți, pentru că absorb foarte repede apa din organism.  Chiar dacă nu conțin zahăr, sunt dulci și se pot mânca și dacă țineți dietă, pentru că nu îngrașa, nu conțin gluten, deci le pot consuma și cei care suferă de intoleranță la gluten.

Sursa: retetediete.blogspot.md

5 motive care-l vor face să plece la altă femeie!
Articolul anterior
Olga Busuioc a primit un cadou sexy de la Moșu’!
Articolul următor
Alte articole interesante