Brownie cake cu ghimbir și nuci

Acest cake cu ghimbir și nuci, este după părerea mea una din cele mai bune prăjituri de casă. E parfumată și extrem de delicioasă!

separator

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Pentru blat:

  • Alune – 180 gr.
  • Nuci decojite – 180 gr.
  • Boabe de cacao decojite – 140 gr.
  • Pastă de nucă de cocos – 60 gr.
  • Rădăcină de ghimbir – 60 gr.
  • Vanilină – 1 gr.
  • Curmale – 325 gr.
  • sare

Pentru cremă:

  • Cacao – 20 gr.
  • Pulpă de avocado – 180 gr.
  • Rădăcină de ghimbir – 10 gr.
  • Sirop de anghinare – 100 gr.

Cum îl prepari:

Se înmoaie nucile în apă la temperatura camerei peste noapte. Apa trebuie să acopere complet nucile. Dimineața, scurgeți apa, dar lăsați-o – poate fi necesară să obțineti consistența dorită a prăjiturii. Cu un blender amestecați toate ingredientele necesare pentru blat. Separat, se macină într-un amestec de ingredientele pentru cremă. Dați prăjiturii forma dorită și ungeți-o cu cremă. Înainte de servire desertul pot fi decorat cu fructe de pădure sau nuci.

Să aveți poftă!

,,Mie îmi plac bărbații tați. Tații care cresc copii, nu tații care doar îi fac…”
Articolul anterior
E trist! Tone de mere și prune se strică în livezile din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante