Cake pops cu bomboane colorate și nucă de cocos

Cake pops este un desert delicios sub forma unor acadele frumos colorate, decorate cu bombonele și nucă de cocos. Se potrivesc la orice moment festiv cum sunt zilele de naștere, sau în orice moment al zilei în care vă doriți un desert amuzant și delicios. Avem nevoie de pandispan care poate v-a rămas de la o alta rețetă sau îl puteți prepara conform retetei de mai jos, dulceată, ciocolată, bomboane colorate și nucă de cocos. Le puteți prepara alături de cei dragi și pe bucatariaramonei.com puteți vedea cât de ușor și distractiv este. Spor la treabă!

separator

Cake-pops-j

INGREDIENTE:

Ingrediente pentru aproximativ 400 g pandișpan:

  • Praf de copt, o jumătate de plic
  • Esență de vanilie, 1 linguriță

Ingrediente pentru cake pops:

Ingrediente pentru decor:

  • Ciocolată aăaruie – 500 g
  • Nucă de cocos, fulgi
  • Bombonele colorate

MOD DE PREPARARE:

Preparăm pandișpanul conform reteței de aici dar cu proporțiile menționate mai sus la ingrediente, apoi îl lăsăm să se răcescă complet. Sfărâmăm pandișpanul și îl amestecăm adăugând treptat dulceața voastră preferată (eu am ales-o pe cea de caise), pentru a vedea cât este necesară. Cantitatea de dulceață o puteți mări sau micșora în funcție de constența dorită. Trebuie să țineți cont că din această compoziție trebuie să formați biluțe, deci trebuie să fie destul de modelabilă.

1 2 3

Formam bilutele si le punem pe un platou pe care il introducem la congelator pentru 30 minute. Intre timp topim ciocolata la bain marie. Scoatem bilutele de la congelator si introducem in fiecare cate un bat pentru frigaruie.

4 5

Trecem cate o acadea prin ciocolata, o scuturam de ciocolata in exces, apoi o presaram imediat cu bombonele sau nuca de cocos si infigem batul acadelei intr-o baza de polistiren pana cand ciocolata s-a uscat complet. Procedam in acelasi mod cu fiecare acadea. Daca vi se pare ca ciocolata nu este indeajuns de fluida o puteti reincalzi din cand in cand pentru a fi mai usor de modelat.

6 7 8

Cake pops se lasa cel putin 30 de minute inainte de a fi consumate. In acest fel ciocolata se va intari si nuca de cocos sau bombonelele se vor fixa bine.

Cake-pops

Irina Negară apare fără haine în videoclipul lui Adrian Ursu
Articolul anterior
Diana Ballerini crează hăinuțe inspirate din povești pentru cei mici
Articolul următor
Alte articole interesante