Cannelloni cu Ricotta și praz!

Cannelloni de la Casa Rinaldi fac parte din aceeași clasă cu pastele, doar că sunt mai mari ca și dimensiune.

separator
Retete_Canniloni.mp4_000008600 Retete_Canniloni.mp4_000291640

Sunt niște tuburi din aluat care se umplu cu brânză, carne și se coc la cuptor în sosuri variate: pe bază de roșii, sos bechamel.

Retete_Canniloni.mp4_000284600

Le-am preparat după o rețetă italiană autentică alături de Fancesco Sanna, reprezentantul Casa Rinaldi, nutriționista Luminița Suveică și bucătarul Lo Chef, Marian Danu.

casa rinaldi 2Casa Rinaldi in Moldova
I.C.S. effea services s.r.l.
Str. Petricani, 19\5
Tel. 022 317108
officemoldova@casarinaldi.md

logo-LoChef-studiou-gastronomic300-pStudiou Gastronomic „Lo Chef”

Tel: + 373 68 13 85 78
+ 373 61 10 68 34

Pentru ce culori ale buzelor a optat Rihanna în acest an
Articolul anterior
Laxative naturale după mesele de sărbători
Articolul următor
Alte articole interesante