Cartofi copți cu bacon și brânză

O cină ușoară, gustoasă și fierbinte pentru serile în care nu ai chef de gătit.

separator

cartofi-copti-cu-bacon-si-branza-cu-mucegai_size1

Ingrediente:
100g brânză cu mucegai taiată cubulețe

150ml smântână grasă de gătit

100g bacon tocat mărunt

30g unt

sare, ulei de măsline

4 cartofi mari

chives tocate
Metoda de preparare
Încinge cuptorul la 180C. Spală cartofii și sterge-i, unge-i cu ulei și tăvălește-i prin sare grunjoasă. Coace-i așezați într-o tavă, timp de o oră.

Între timp prăjeste baconul în untul încins până când devine crocant. Adaugă smântâna și branza, redu intensitatea focului și lasă-le să fiarbă împreună 2-3 minute, până când sosul se îngroașă puțin. Condimentează cu sare și piper.

Crestează fiecare cartof copt și servește-l cu sosul pregătit și chives tocate mărunt.

Sursa reteta și foto: Taste.com.au

Lista secţiilor din Chişinău la care poţi înscrie copilul gratuit
Articolul anterior
„Kim Kardashian a Chinei”, nuntă de 30 de milioane de euro
Articolul următor
Alte articole interesante