Cockteil „Cafe porto”

Alături de bucatele copioase, pe masa de sărbătoare nu poate lipsi băutura. Îți propunem un cocktail aromat, care  se prepară rapid și este foarte delicios.

separator

Ingrediente:

2 lingurițe de cafea

200 ml apă

60 ml lichior de portocale

1 linguriță de zahar

1 linguriță de esență de vanilie

1-2 linguri frișcă

coajă de portocală zaharisită

1 cub de ciocolată

Mod de preparare

Prepari o cafea tare din apă, pudră de cafea și zahăr.

Într-un pahar de cocktail încălzit, torni lichiorul de portocale, esența de vanilie și cafeaua strecurată, urmând această ordine, fără să amesteci.

Acoperi băutură cu un strat de frișcă și o decorezi cu coajă de portocală confiată și cu ciocolată rasă.

Îți ia doar 5 minute, merită să încerci!

Sursă:

http://sabina-madalina.blogspot.com

 

Miss ULIM 2012. Concursul unde frumusețea este la ea acasă
Articolul anterior
Cozonac pufos
Articolul următor
Alte articole interesante