Colțunași din făină integrală, cu umplutură de bostan și brânză de capră!

Astăzi vă propunem rețeta Nataliei Matiescu, colțunași din făină integrală, cu umplutură de bostan și brânză de capră. Vă asigurăm că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor.

separator

14581423_687551731400879_4629561753519984196_n

Pentru aluat ai nevoie de:

– două mâni bune de faină (integrală, spelta, alac, i se mai spunea pe vremuri)
– 2 gălbănușuri de ouă de casă,
– urzicile, în prealabil date în clocot și apoi tocate,
– sarea

Pentru umplutură:

  • bostan
  • brânză de capră
Încearcă și rețeta din paste cu urzici.

14524495_687551621400890_3380408752771037784_o

Frămânți aluatul și întinzi turtele. După care, ultimul retuș, tai bucăți rotunde și pui umplutura.

14568123_687551674734218_1639946618427135085_n

Le fierbi la foc mic.

Poftă bună!

sursa: Natalia Matiescu

Bărcuțe cu ou, carne și brânză
Articolul anterior
Roxana și-a sacrificat podoaba capilară pentru noul videoclip. Vezi cum a fost la lansarea „Liberă-n zbor”
Articolul următor