Cornelia și Alexandra Ștefăneț au gătit prăjitură cu fulgi de migdale și cocos

Cornelia Ștefăneț ne-a dezvăluit dulcele secret al unei căsnicii de succes – prăjitură pufoasă cu fulgi de cocos și migdale. Se prepară ușor, iar când micuța Alexandra, fiica artistei, dă și ea o mână de ajutor, totul merge ca la carte.

separator

Cornelia recunoaște, nu stă prea mult în bucătărie, dar când își răsuflecă mânecile și gătește o face cu drag și implicare. A răspuns și de această data provocării #bakingchallengemd din cadrul campaniei Dr, Oetker și ne-a impresionat din nou cu talentul său în bucătărie. Savuroasă și delicioasă, așa i-a ieșit prăjitura preferată a familiei. Rețetă pe care o prepară nu doar de sărbători, ci ori de câte ori cei dragi vor ceva delicios.

Și, așa cum surcica nu sare departe de trunchi, Alexandra, fiica artistei, ne-a demonstrat că învață nu doar să cânte de la frumoasa ei mămică, ci și să gătească. Micuța a făcut cu mânuțele ei niște bomboane de să te lingi pe degete, nu alta.  Rețeta familiei Ștefăneț o găsiți în video.

Cornelia Ștefăneț vă așteaptă în perioada următoare și pe pagina ei de Instagram la un concurs. Alături de Dr. Oetker va oferi un mixer pentru mai mult spor în bucătărie.

Alti 10.000 de lei poți câștiga săptămânal pe www.oetker.md

Multumim gazdei, producătorului de mobilă ”Elite Decor”!

Elite Decor
www.elitedecor.md
Adresa: str. Nadejda Russo 17, Decor Park
Tel.: 060980104
Adresa: str. Calea Ieșilor 91, Creator Mall
Tel.: 060980105

Partenerii noștri
Author Dormeo
Grecia: Oamenii ies din case doar după ce primesc aprobare prin SMS
Articolul anterior
Banca de Alimente te îndeamnă să împărți coșul tău de cumpărături cu cei care nu au ce pune pe masă
Articolul următor
Alte articole interesante