Cremă de brânză cu mărar și ceapă verde

Crema de brânză cu mărar și ceapă verde e unul din preparatele simple și foarte gustoase care nu lipsește aproape niciodată de pe masa noastră de mic dejun, de cum se pune primăvara. Știu, în comerț au apărut tot felul de sortimente de cremă sau pastă de brânză cu verdețuri, dar parcă niciunul nu se apropie, măcar, de cea făcută acasă, în plus crema mea de brânză cu mărar și ceapă verde are un cost de câteva ori mai mic decât cele de cumpărat.

separator

crema-de-branza-cu-marar-si-ceapa-verde-1

Combinația de mărar și ceapă verde este, după gustul meu, cea mai primăvăratică posibil, dar asta nu înseamnă că nu puteți adapta crema adăugând verdețurile voastre preferate. O combinație interesantă ar fi cu tarhon, cepșoară și puțină coajă de lămâie, sau cu usturoi verde și pătrunjel. Voi hotărâți cu ce vă place mai mult.

Cu această cremă de brânză cu verdețuri puteți umple pachețelele de primăvară sau mici tarte aperitiv, o puteți șprița pe baghete de foietaj copt, puteți umple cu ea jumătăți de ardei și chiar și ouă fierte tari. La fel de bine puteți servi crema de brânză cu mărar și ceapă verde pur și simplu unsă pe pâine, cu șuncă de casă, cu roșii, ridichi etc. Este o alternativă delicioasă pentru spread-urile din comerț care se pun în sandwich-urile copilului școlar.

sursa: retetecalamama.ro

Top 15 cele mai populare vedete de pe facebook!
Articolul anterior
Un copil din raionul Cahul a murit intoxicat cu castraveţi şi ridiche
Articolul următor
Alte articole interesante