Ingredientele adevărate pentru o pizza fabricată ca în Italia oferite de Casa Rinaldi.
Roșiile decojite sunt divele bucătăriei europene. Prețioase atât pentru dulceața lor, cât și pentru beneficiile pe care le au asupra sănătății noastre.
Prosciutto crudo. Această șuncă preparată din carne de porc pe parcursul a mai multor luni de zile, are un gust delicat dulciu și aromat.
Casa Rinaldi ne-a oferit cu generozitate toată lista de produse autentice. Mozzarella ”bufallo” din lapte de bivoliță, care este cu mult superioară brânzei produse din lapte de vacă.
Hamsiile în ulei – o zacuscă perfectă și sățioasă la o masă neașteptată.
Anghinare – Planta cu gust delicat, uşor amărui, odată mestecată lasă în urmă o aromă dulceagă.
Salamul piccante Napoli – ideal pentru pizza, se va tăia în rondele subțiri
Și, evident, măslinele fără sâmburi.
Mod de preparare aluat
Ingrediente:
- 2 kg făină
- 1l de apă
- 300 gr de ulei de măsline ”ExtraVergine” Casa Rinaldi
- 100 ge de drojdie
- 80 gr de sare
Se amestecă toate ingredientele la un loc și se frământă aluatul de pizza. Acesta se lasă separat pentru câteva ore.
Când asamblezi pizza, aluatul se întinde pe degete, ca un evantai.
Adăugăm ingredientele:
Primul strat aranjat este sosul de roșii asortat cu condimente italiene în care se va pune un pic de sare.
După care vom pune stratul de mozzarela , anghinariile, prosciutto.
Restul ingredientelor le aranjați la dorință.
Pizza va sta la cuptor 10-15 minute, la temperatura de 180-190 de grade.
Buon appetito!