Curmale umplute cu brânză de capră şi mentă

Frunzele de mentă se văd foarte bine pe orice platou ai aranja aperitivele. Această reţetă se prepară rapid şi are un gust interesant. 

separator

Curmale-umplute-cu-branza-de-capra-si-menta-1024x680Ingrediente

  • 150 g brânză de capră
  • 20 de curmale
  • 20 frunzuliţe de mentă
  • 1/2 cană miez de nucă

Mod de preparare

Curmalele umplute cu brânză de capră şi mentă sunt potrivite pentru a le servi unor musafiri, dau o notă elegentă unei petreceri, dar sunt şi o gustare saănătoasă pentru o zi obişnuită, pe care vrei să o transformi într-una deosebită.

Taie brânza de capră în felii subţiri, în aşa fel încât să încapă în curmale. Desigur, vei scoate sâmburele, taindu-le pe jumătate, dar fără a le desprinde total. Pune brânza în curmale, alege frunzuliţe de mentă, le prinzi pe una din laturi şi decorează cu miez de nucă.

Prepară-le şi spune dacă nu avem dreptate!

Sursa

Angela Simion a scăpat de kg în plus, dar şi de problemele tiroidiene
Articolul anterior
5 exerciţii pentru o siluetă perfectă!
Articolul următor
Alte articole interesante