Rețeta de cheesecake New York Style de la Daniela Ciocanu

Daniela Ciocanu recunoaște, nu stă prea mult în bucătărie, dar când vine vorba de provocări, inclusiv culinare, nu poate sta departe. A gătit pentru prima oară cheesecake New York Style și s-a descurcat de minune. „E pentru prima oară când am o asemenea experiență și, vă rog, să nu fiți duri cu mine, pentru că o viață trăim și tot învățăm”, spune Daniela.

„E o rețetă care nu necesită coacere, ci numai un frigider și puțină răbdare. Așa că, nu ezitați și încercați! Veți face o adevărată surpriză celor dragi de sărbători”, ne sfătuiește vedeta. Inventivă de felul său, Daniela a zdrobit biscuiții nu cu un sucitor, ci cu o sticlă de vin, întrucât nu a gătit în bucătăria de acasă. S-a minunat de puterea întăritorului de frișcă de la Dr. Oetker și s-a bucurat ca un copil când a văzut magia facută de acesta în 30 de secunde. Apoi, a decorat cheesecake-ul cu niște căpșuni din dulceața făcută de mama ei, iar rezultatul a fost fabulous de delicios.

La final, Daniela a și glumit în stilul caracteristic: „Pot să mă mărit, după acest cheesecake”. Vedeta are acasă o familie împlinită și o mulțime de fani.

Daniela Ciocanu a răspuns provocării #bakingchallengemd și nu a putut refuza o aventură culinară alături de #DrOetker. Rețeta pentru #cheesecake-ul New York style o găsești în video. Alătura-te și tu, poți câștiga 10.000 de lei săptămânal pe www.oetker.md.

Multumim gazdei, producătorului de mobilă ”Elite Decor”!

Elite Decor
www.elitedecor.md
Adresa: str. Nadejda Russo 17, Decor Park
Tel.: 060980104
Adresa: str. Calea Ieșilor 91, Creator Mall
Tel.: 060980105

Germania: Angela Merkel anunță un lockdown mai dur. Măsurile existente nu dau rezultate
Articolul anterior
1.709 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante