Duo de rață cu portocală

Vin sărbătorile de iarnă  și nu știi cu ce delicii culinare să îți mai surprinzi invitații în acest an? Noi îți venim în ajutor. Îți prezentăm mai jos o rețetă din bucătăria franceză: duo de rață cu portocală!

separator

Making of

Ingrediente:

piept de rață, portocală, ulei de măsline, sare de mare, piper negru, unt,  rodie 

Mod de preparare:

Pieptul de rață se marinează în piper negru, sare de mare și ulei de măsilne.

Pieptul de rață marinat se prăjește în tigaia grill până  prinde crustă, după care se coace în  rola încălzită  la 180 grade.

Între timp topim untul, adăugăm sucul proaspăt de portocale și îl fierbem 3 min. Separat prăjim în unt portocala tăiată rondele. Portocala prăjită o adăugăm în sosul preparat timp de 1 minut.

La servire, pieptul de rață îl tăiem și îl aranjăm în farfurie cu potocala și deasupra turnăm sosul. Totul se presoară cu rodie.

Poftă bună!

 

Making of decembrie
Articolul anterior
Evită durerile de spate!
Articolul următor
Alte articole interesante