Gogoșele crocante de post

Crocante și dulci, aceste gogoșele sunt o gustare fantastică pentru toți acei care țin post. Rețeta îi aparține lui Jamie Oliver și este extrem de apreciată și preparată de iubitorii de gogoși vegane.

Dacă îți dorești ceva mai mult de la aceste minunate gogoșele crocante, atunci poți prepara un sos din fructe de pădure pe care să-l pui alături de ele. De asemenea, la fel de important este stratul de zahar vanilatcare se presară le final pe ele.

separator

gogosi-crocante

Foto: pillsbury.com

Ingrediente

50 grame de margarină

120 ml lapte de soia

1.5 litri ulei de floarea soarelui

250 grame făină

1 ½ linguriță praf de copt

Sare

50 grame zahăr

50 grame zahăr pudră vanilat

Mod de preparare

Pune într-o tigaie margarina, laptele de soia și 2 linguri de ulei și lasă-le la foc mic. Între timp, amestecă într-un bol făina, praful de copt, sarea și zăharul.

Fă o gropiță în mijlocul ingredientelor uscate și pune amestecul cu margarină și lapte. Amestecă apoi bine, frământă ușor până când obții un aluat elastic. Modelează apoi 24 de bilute din aluat.

Pune într-o tigaie restul de ulei și lasă-l să se încingă, apoi adaugă bilele de aluat și lasă-le să se prajească la foc mediu. Lasă-le 3-5 minute sau până când devin aurii și plutesc la suprafață. Scoate gogosile pe un prosop de hârtie apoi presară peste ele zahăr vanilat.
Sursa: mooza.ro

Carla’s Dreams a lansat videoclipul la piesa „Anti CSD”. Fanii sunt încântați!
Articolul anterior
O fetiță născută cu patru picioare a fost operată cu succes la Chicago!
Articolul următor
Alte articole interesante