Mai jos găsiți ingredientele de care aveți nevoie pentru a începe să preparați această rețetă.

Ingrediente:
3 ouă
o lingură de lapte
o lingură de morcov tocat
o lingură de ceapă tocată
o lingură de ceapă verde tocată
sare și piper măcinat după gust
Mod de preparare:
Pentru început veți crăpa ouăle într-un castron, apoi se adaugă laptele și puțină sare. Poți adăuga cam jumătate de linguriță de sare. Trece toată compoziția prin sită într-un alt bol. Acest pas va oferi o textură fină mâncării. Adaugă ceapa și morcovul și amestecă.
Amestecă totul cu piper și toarnă conținutul în tigaie. Adaugă doar jumătate de porție și gătește-o la foc mic. Atunci când e pe jumătate făcută, ruleaz-o până la jumătate și unge tigaia cu ulei, dacă nu are destul. Poziționează rulada deja făcută pe mijlocul tigăii, după care umple partea din față cu o nouă porție de amestec, exact ca în videoclip.
Rulează din nou până unde ai pus noua porție, toarnă apoi restul mixului și când se gătește pe jumătate rulează-o în întregime. Privește rezultatul final!