Îngheţată de pepene galben

Dacă e vară atunci e liber la…  îngheţată. Pentru azi vă propun o reţetă rapidă, simplă şi extrem de gustoasă datorită aromei de pepene galben.

separator

Ingrediente:

  • 600 grame pepene galben;
  • 200 ml smântână dulce;
  • 100 grame miere/ zahăr;
  • 1 plic zahăr vanilinat.

Mod de preparare:

  1. Taie pepenele în bucăţi mici şi pune-le într-un vas de inox.
  2. Adaugă smântâna dulce, mierea şi un praf de sare. Mixează ingredientele până obţii pasta.
  3. Dă vasul la congelator. După trei ore scoate vasul şi mixează bine bine, până spargi cristalele de gheaţă. Repetă această operaţiune de trei ori.
  4. Serveşte cu frişcă sau cu topingul preferat.

 

Pofta bună şi o vară cât mai răcoroasă !

Sursa: http://www.petitchef.ro/

 

“Mă iubește? Nu mă iubește”, partea II!
Articolul anterior
Un regim proteic te ajută să slăbeşti dar oare se merită?
Articolul următor