Învață să-ți prepari dressinguri pentru salate! 3 rețete perfecte

Dacă și tu te bazezi pe salate ca să-ți menții silueta pentru vară, îți spunem un secret: învață să le faci gustoase, dar și sănătoase. Pentru asta ai nevoie de câteva dressinguri care adaugă un plus de savoare preparatului dar nu și calorii!

separator
deress

Iată câteva rețete perfecte.

Dressing aromat cu ceapă și pătrunjel

Ingrediente: un sfert de ceașcă de oțet din vin alb, un sfert de ceașcă de suc de lămâie, o ceașcă de ulei de măsline extra virgin, o jumătate de linguriță de muștar, două legături de ceapă verde, o jumătate de ceașcă de pătrunjel, sare și piper alb.

Preparare: combină toate ingredientele de mai sus într-un blender, amestecă bine, așezonează cu sare și piper după gust și gata! Ai obținut rapid un dressing pentru salată, sănătos și aromat.

Dressing de căpșuni cu lămâie și busuioc

O combinație tare interesantă: căpșuni proaspete zdrobite, zeamă de lămâie (sau lime), un strop de ulei de măsline, busuioc parfumat și piper proapăt măcinat. Totul peste o salata de revista!

Dressing cu oțet de mere, miere, muștar și zeamă de lămâie

Simplu și totuși atât de parfumat! Combină un sfert de cană de oțet de mere, energizant natural și renumit pentru proprietatea sa de a suprima apetitul, cu câteva lingurițe de miere, puțin ulei de măsline, busuioc uscat, un strop de muștar, zeamă de lămâie și puțina ceapă verde tocată fin.

Piatră pentru mormânt în formă de iPhone, trend alert în Rusia!
Articolul anterior
Tartă cu caise şi cremă de marţipan!
Articolul următor
Alte articole interesante