Lenuța Gheorghiță nu renunță la făinoase

De când este monitorizată în proiectul ”Și vedetele slăbesc”, Lenuța Gheorghiță nu-și mai poate ascunde poftele și nici bucatele de pe masă. Am prins-o gătind cornulețe cu mac și brânză. Interpreta, însă, se jură că nu a mâncat, nici măcar nu a gustat aceste delicii culinare.

separator
11116511_1603568233215772_532931535333797777_n

”Nu-mi plac făinoasele, eu prefer carnea la grătar și legumele. În schimb, le adoră Magdalena. Mai bine fac eu cornulețe, decât să cumpăr biscuiți din comerț”, ne-a spus Lenuța Gheorghiță.

11062795_1609898562582739_4232478930399597618_n

Iată rețeta de cornulețe cu mac sau cu brânză:

Ingrediente: aluat foietaj, 200gr. mac, 100 gr. zahăr, 2 ouă

Mod de preparare: Bați 2 gălbenușuri cu zahăr. Fierbe macul în puțină apă, timp de 15 min. Taie foile congelate, apoi le ungi cu gălbenușurile amestecat cu zahăr și presori mac peste aluat. Le rotești și le pui la cuptor pentru 20 de min. Poți înlocui macul cu brânză sau gem. Poftă bună!

11151046_1610940085811920_6218891477536685818_n

alte Articole interesante