Morcovi lipicioși cu cimbru și miere

Ingrediente

1kg de morcovi, nedecojiți, iar cei mai mari tăiați pe jumătate
25g de unt
câteva fire de cimbru
1 lingură de miere

5c35cf2

Mod de preparare
1. Se pun morcovii într-o tigaie adâncă, cu untul, cimbrul și mierea. Se gătesc timp de 5 minute până când încep să se rumenească. Se toarnă 250ml de apă, se fierb și se gătesc până când apa se evaporă, iar morcovii sunt moi. Se dă focul la mic și se fierb în continuare, amestecând până când devin glazurați.

2. O porție conţine: 73 kilocalorii, 1g proteine, 11g carbohidrați, 3g grăsimi, 2g grăsimi saturate, 3g fibre, 11g zahăr, 0,12g sare

Andra îmbracă pijamalele cu Micky Mouse de dragul copilului!
Articolul anterior
Andreea Raicu, singură pe plajele din Brazilia!
Articolul următor
Alte articole interesante