N-o să-ţi treacă prin cap cum se menţine tânără Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc se menţine într-o formă de invidiat la cei 60 de ani ai săi. Are un trup zvelt şi este elegantă mereu în apariţiile sale publice. Artista pune frumusţea ei pe seama moştenirii genetice şi spune că se străduieşte atât cât se poate pentru a arăta bine din respect pentru public.

separator
anastasia-lazariuc-rochie-mirela-stelea-2

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie sa ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în niciun caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a declarant artista pentru click.ro

Sucul minune

Dimineaţa, artista îşi prepară un suc din fructe şi legume, care îi oferă energia şi antioxidanţii necesari, compus din morcovi, ţelina, un măr sau citrice, sfeclă roşie, cartof crud.

Anastasia Lazariuc va reveni acasă la începutul lunii mai. Vom avea ocazia să-i ascultăm piesele în cadrul concerului ”Destin” și o vom descoase de mai multe secrete de frumusețe.

Vezi cât de mult îți plac banii în funcție de zodie!
Articolul anterior
Stela Popescu: Când eram eu tânără, aveam sânii prea mari pentru vremurile acelea…
Articolul următor
Alte articole interesante