Nutriționista Galina Tomaș îți propune două rețete de detoxifiere după sărbători

Sărbătorile de iarnă au adus nu numai bucurie, ci și meniuri bogate în grăsimi, carne, zahăr și băuturi alcoolice. De aceea, este momentul să faci o cură de detoxifiere. Nutriționista Galina Tomaș îți propune două rețete foarte eficiente în curățarea colonului, ficatului și rinichilor.

separator

IMG_1928ok

Iaurt cu semințe de in pentru curățarea colonului

Semințele de in ajută la eliminarea reziduurilor blocate în colon, diminuând constipația, balonarea și flatulența.

Pentru a curăța intestinele consumă 1 linguriță de făină de semințe de in, crescând treptat cantitatea până la 3 linguri în fiecare zi, timp de 3 zile până la 3 săptămâni. Semințele de in conțin acizi graşi nesaturaţi Omega 3, 6 şi 9, acid oleic, acid linoleic, acid streatic, fibre, magneziu, mangan, potasiu, complexul de vitamine B.

 

Salata de detoxifiere

Sfecla roșie, rădăcina de țelină, morcovul și mărul conțin ingrediente cu proprietăți de detoxifiere, fiind bogate în fibre, minerale și vitamine.

Vezi cum se prepară aceste două rețete de detoxifiere.

Începând cu luna ianuarie, nutriționista Galina Tomaș lansează o serie de seminare lunare, în cadrul cărora veți putea afla răspunsuri la toate întrebările legate de nutriție, mișcare, slăbire, dar cel mai important cum să găsiți motivația ca să aplicați toate cunoștințele în practică pentru a obține rezultatul dorit.

La primul seminar, care va avea loc pe data de 19 ianuarie, ora 18.00, Galina Tomaș vă va vorbi despre detoxifiere. Pentru a obține mai multe informații, dar și bilete la seminar, sunați la numărul de telefon 060 88 66 88. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Programul seminarului îl poți vedea AICI

Partenerii noștri
Author Floris
Adresa: str. 31 August , 6 or.Balti
Tel.: +373-231-80280/ 069-115-779
Designerii autohtoni propun ținute pentru femeile plinuțe!
Articolul anterior
9 cele mai frumoase destinații pentru Ziua Îndrăgostiţilor
Articolul următor
Alte articole interesante