O reţetă cu conopidă căreia nu-i poţi rezista

Conopida este o legumă plină de vitamine şi minerale, multe persoane, însă, nu o consumă pentru că nu le place gustul ei. Îţi propunem o reţetă cu conopidă  la cuptor care îţi va încânta papilele gustative.

1

Ingrediente:
1 conopidă;
1 lingură de ulei;
300 ml iaurt grecesc;
sucul de la o lămâie;
1 lingură de chimion;
2 căţei de usturoi;
1 linguriţă de curry;
sare;
piper negru.

Mod de preparare:
1. Încălziţi cuptorul la 200 de grade şi unge tava cu ulei sau unt.
2. Spală conopida și curăț-o, dacă este necesar.
3. Într-un castron mare, amestecă iaurtul cu usturoiul zdrobit, sucul de lămâie și condimentele.
4. Pune conopida în sosul obţinut.
5. Bagă conopida la cuptor timp de 30-40 minute.

De ce grăsimea de pe burtă este cea mai nocivă
Articolul anterior
Începe cel de-al doilea sezon “Business Factory”! Participă și tu!
Articolul următor
Alte articole interesante