Omletă cu legume la cuptor, la micul dejun

Ingrediente pentru 2 porţii:

3 ouă
1 lingură fasole verde conservă
1 lingură ciuperci conservă
1 lingură porumb boabe conservă
1/2 ardei capia roşu tocat
1 lingură praz tăiat rondele
1 lingură de ulei
sare şi piper

Omleta-cu-legume-Bonduelle-028

Mod de preparare

Legumele de la conservă se scurg de apa, apoi se trec printr-un jet de apă rece. Se lasă să se scurgă într-o strecuratoare. Ardeiul capia se spală, apoi se toacă cubuleţe mici. Prazul după ce l-ai spălat foarte bine se taie rondele. Se pun toate într-un bol, se adaugă ouaăle bătute, uleiul, sarea şi piperul, apoi amestecă uşor. Se pun în forme tapetate cu puţin ulei şi se dau la cuptorul preincălzit la 180 grade timp de 20 minute.
Pofta bună!

 Sursa

Ce faci dacă ai picioare prea slabe?
Articolul anterior
Atracții turistice ciudate din întreaga lume!
Articolul următor