Paste „Primavera” de iarnă

Pentru început pune în cuptorul încălzit la 200°C, ardei kapia roșii, un ciorchine de roșii cherry și o căpățână de usturoi stropită cu ulei de măsline și sare. După 10 de minute scoate roșiile, după alte 10 minute scoates usturoiul și întoarce ardeii copți aproximativ o oră întorcându-i de câteva ori.

separator

paste-primavera-8-e1479395435336

Află cum să mănânci pizza și pastele în cura de slăbire

La 350g de paste ai nevoie de:

15 roșii cherry (10 coapte; 5 proaspete)

3 ardei kapia

½ căciulie de usturoi

1 morcovi

1 ceapă roșie

½ dovlecel

Sare, piper

Până s-au făcut ardeii, pregătește bastonașe de morcovi, felii de ceapă roșie și bastonașe de dovlecel. Decojește usturoiul și roșiile coapte, apoi pasează-le împreună la blender cu puțin ulei și sare. Iar când s-au copt ardeii, scoate-i din cuptor și introdu în locul lor tava cu celelalte legume stropite cu ulei presat la rece, sare și piper negru proaspăt măcinat. Lasă să se coacă, timp curăță ardeii, pune pastele la fiert și fă sosul de roșii.

paste-primavera-4-400x267paste-primavera-3-400x267paste-primavera-2-400x267

Într-o tigaie mare de fontă pune la foc câteva roșii cherry tăiate în 6, iar după ce s-au înmuiat puțin am adăugat sosul din roșii coapte și usturoi. Când s-a îngroșat sosul adăugă pastele fierte lejer nefierte (fierte cam 2/3 din timpul necesar), ardeii copți tăiați fâșii și un polonic mare din apa sărată în care au fiert pastele. Așteaptă să scadă apa, stinge focul și adăugă restul de legume coapte.

paste-primavera-7-400x267paste-primavera-61-400x267

sursa: adihadean.ro

Campania ,,iCook for Tomorrows” a mobilizat multă lume bună, în colectarea de fonduri pentru copiii cu fibroză chistică!
Articolul anterior
Oficial! Irina Shayk e însărcinată
Articolul următor
Alte articole interesante