Piure care nu îngraşă

Învaţă să prepari un piure delicios cu puţine calorii, aromă incredibilă şi textură pufoasă.

separator
piure

Ingrediente:

  • 1 bucata conopida
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita pudra curry
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper negru

Preparare:

  • Încălziţi cuptorul la 220 grade, treapta patru sau cinci.
  • Rupe conopida în bucăţi, amestecă-le cu uleiul, condimente şi pune la copt timp de 30 minute.
  • Pasează conopida în blender, poţi adăuga unt dacă vrei un gust mai elaborat.
  • Se serveşte cu carne de pui, curcan sau porc.

Sursa: retete.unica.ro

Primul clopoțel a sunat și pentru fiica Nataliei Cheptene
Articolul anterior
Așa arată rochia de mireasă a Angelinei Jolie! Copiii i-au desenat voalul!
Articolul următor
Alte articole interesante