Prăjitura fără făină, gata în doar 30 de minute!

Această prăjitură fină este ideală pentru cei ce iubesc deserturile și nu le place să piardă prea mult timp în bucătărie. În magazine cu siguranță nu o veți găsi pentru a o cumpăra. Dar stând acasă, în doar 30 de minute veți putea prepara această minune culinară cu ingredientele ce se găsesc în bucătărie. Cu toate că nu veți folosi făina la prepararea ei, aceasta pur și simplu se va topi în gură!

separator

1-18

Ingrediente:

  • 500 g de brânză
  • 4 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 2 linguri de smântână de 20%
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • 10 g de vanilie
  • stafide și fructe uscate (după dorință și gust)

Mod de preparare:

  1. Bateți într-un vas gălbenușurile, brânza, zahărul, smântâna, amidonul și vanilia.
  2. Într-un alt vas bateți albușurile spumă.
  3. Adăugați albușurile peste amestecul de brânză.
  4. Adăugați după dorință stafide și alte fructe uscate.
  5. Turnați amestecul într-o formă acoperită cu hârtie de copt și unsă cu ulei.
  6. Dați la cuptor și coaceți 30-40 de minute la temperatura de 180-200°C.
  7. Prăjitura apetisantă este gata!
    Notă: Înainte de servire poate fi înfrumusețată cu gem de zmeură și nuci!

Sursa: bucatarul.tv

20 de poze adunate de pe la nunți care te fac să râzi și să plângi
Articolul anterior
De ce nu trebuie să feliezi căpşunele
Articolul următor
Alte articole interesante