Risotto cu praz

Astăzi vă propunem o altă mâncărică delicioasă de post, din orez integral, numit în Italia, orzo perlato.

separator

Risotto-cu-arpacas-si-praz

Ingrediente:

1 praz
250 gr orez pentru risotto
1 ceapă tocată mărunt
2 morcovi
4 linguri ulei de masline
1 lingura frunze de țelină tocate mărunt
piper
sare

Mod de preparare:

1. Taie prazul în bucățele mici.
2. Călește ușor prazul împreuna cu ceapă. Amestecă în mod constant în tigaie.
3. După  2 minute pune morcovul
5. După 2-3 minute adaugă orezul și potrivește mâncarea de sare și piper. Continuă să amesteci.
6. După ce s-au omogenizat ingredientele din tigaie, toarnă 250 ml apă caldă. Lasă să fiarbă la foc redus, cu capacul pus.
7. Risotto cu praz se servește cu frunze de țelina, cald sau rece

10 cele mai penibile cereri în căsătorie. Ele au spus ”NU”
Articolul anterior
N-ai să-l recunoști! Cum arăta Kapushon cu 7 ani în urmă
Articolul următor
Alte articole interesante