Serbet de caise

Reţeta asta o poţi face acasă, e foarte uşor de preparat şi nu ai nevoie de foarte multe ingrediente.

separator

aaaaaa

Ce îţi trebuie:

– o cană de zahăr

– 2 căni de vin spumant (vinul spumant e, însă, opţional, dacă nu îţi place poţi renunţa la el)

– puţină coajă de lămâie (iei o lămâie şi pur şi simplu răzuieşti puţină coajă)

– un kilogram de caise decojite, fără sâmburi şi tăiate în felii

– un pic de sare

Ce şi cum faci cu ingredientele:

Pui zahărul, vinul spumant, coaja de lămâie, caisele şi sarea într-o tigaie de mărime medie. Le laşi pe foc până când se transformă într-o compoziţie asemănătoare cu un sos. Iei tigaia de pe foc şi laşi compoziţia la răcit. După ce se răceşte, treci totul prin blender, pănă când se omogenizează şi capătă o consistenţă cremoasă. După ce ai trecut totul prin blender, iei amestecul şi îl treci printr-o sită. Laşi puţin să se răcească şi în frigider. Două ore ar trebui să fie suficiente.

Poftă bună! :)

A cumpărat un aparat şi a testat mai multe sortimente de apă îmbuteliată. Iată ce rezultate a obţinut
Articolul anterior
Uimitor! Acest copil se naşte singur, în cadrul unei operaţii de cezariană! Video
Articolul următor