Tort care nu îngrașă! La 100 grame doar 97 calorii

După un așa desert gustos nu riști să pui nimic pe tine. În special acum, când primăvara vine cu pași rapizi iar tu îți pregătești corpul pentru vară.

separator

img-686x420

Ingrediente:

• 2 linguri de fulgi de ovăz
• 5 banane
• 400 grame brânză degresată
• 1 ou

Mod de preparare:

Pisează bananele până vei forma o consistență asemănătoare piureului. Amestecă brânza cu fulgii de ovăz și oul, adaugă piureul de banane. Toarnă consistența în forma de copt și pune-o în cuptorul încălzit la 180 grade pe timp de 20 minute.

Poate fi servit cu iaurt sau dulceață fără zahăr. Poftă bună!

Iată cine a condus un Porsche cu 358 km/h în zona Aeroportului Chișinău!
Articolul anterior
Proiect foto! Fetele, mai stilate cu rochiile Andreei Raicu
Articolul următor
Alte articole interesante