Tort cu mascarpone și căpșuni

Tortul cu mascarpone și căpșuni are, în ciuda aparenței spectaculoase, o rețetă simplă, care nu necesită deloc gătire. Singura grijă trebuie acordată ingredientelor. Și siluetei…

separator

15555460-r3l8t8d-650-strawberrymascarponepie-049

Aveți nevoie de:
30 pişcoturi
12 bucăți de căpșuni
1 pahar de mascarpone
1/2 pahar frişcă lichidă (minim 23% grăsime)
1/4 pahar de zahăr pudră
Mod de preparare:

1. Fructe se amestecă cu o cană zahăr pudra şi se strivesc uşor cu furculiţa până se face ceva zeamă.

2. Brânza mascarpone se amestecă cu zahăr pudra şi frişcă lichidă.

3. Puneţi hârtie de copt pe fundul tăvii şi pe laterale, ca să vă fie mai uşor să o desprindeţi. Rupeţi pişcoturile în bucăţi aproximativ egale. Puneţi-le direct într-o tavă (de 28 cm) cu inel detașabil.

4. Peste primul strat de pişcoturi puneţi un strat subţire de fructe cu zeamă (practic acestea vor înmuia pişcoturile) şi apoi un strat de cremă de mascarpone.

5. Ornaţi cu fructele proaspete. Fructele de ornament pot varia în funcţie de preferinţe: căpşuni, zmeură, afine ori chiar boabe de rodie.

Tartă cu dovleac: rețetă de familie a interpretei Aura

Rețeta de astăzi a interpretei Aura este una mai specială și deosebită, o tartă delicioasă cu dovleac. Este fină și foarte puhavă. Cu așa rețetă la sigur îi vei uimi pe oamenii tăi dragi. Te provocăm să o încerci și să ne spui și nouă cum ți s-a părut!

Dana Marchitan deja știe cum își va convinge feciorul să mănânce sănătos

Vedetele care au copii adolescenţi în casă ştiu cât e de complicat să-i momeşti cu mese atractive dar şi sănătoase. Este şi cazul Danei Marchitan, care, încearcă să-l dezveţe pe Denis, fiul său, să mănânce produse de tip junk food, preparate în localurile din oraş.
De astă dată, Dana îi va prepara mici asortați cu legume, cu ajutorul friteuzei cu aer cald Air Fryer Star. Această noutate a companiei Delimano, are un design minimalist, stilat și este de mare ajutor femeilor care petrec timp limitat în bucătărie.

Cornulețe cu vișine și zahăr pudră: rețeta din copilărie a Lenuței Gheorghiță

Interpreta Lenuța Gheorghiță ne-a promis că această rețeta de cornulețe este extraordinară. Copii și soțul le adoră la nebunie, iar noi confirmăm că scoase din cuptor și scăldate în zahărul Dr. Oetker sunt extrem de fragede, aromate și super delicioase!!!

Vă invităm să le încercați și voi, merită să fie pe masa voastră!


Dragi Prieteni, la început de primăvară și în ajunul sărbătorilor de Paște, Dr.Oetker vă invită să participați la campanie promoțională “Împreună, orice masă e o dulce sărbătoare!”, în perioada 15 martie 2022 – 31 mai 2022.

Cumpără orice produs Dr.Oetker, înscrie numărul bonului pe www.oetker.md sau prin SMS la 1817 si poți cîștiga premii săptămânale a câte 4000 lei sau premiul mare – 50 000 lei!
Împreună, orice masă e o #dulcesarbatoare!

Înscrie-te în promoție! Succes

10 rochii de mireasă, care au intrat în istorie
Articolul anterior
Sasha Savelyeva a venit la premiera unul film fără fustă
Articolul următor