Salată ,,Brăduț” pentru masa de sărbătoare

Această salată este delicioasă, aromată și deosebit de aspectuoasă și se prepară simplu și rapid, din ingrediente accesibile. În plus, salata ,,Brăduț” arată pe masa de sărbătoare exact ca în restaurant.

separator

Pom de Crăciun din sfeclă

Această salată este o gustare delicioasă și aspectuoasă, fiind perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Este ușoară, aromată și proaspătă. Din cantitatea de ingrediente prezentate mai jos, obțineți 6 porții de salată.

Ingrediente:

-6 sfecle de mărime mică
-150 g de brânză moale
-1 avocado
-1 linguriță de smântână
-1 linguriță de coajă de lămâie
-1 linguriță de suc de lămâie
-sare
-piper negru măcinat
-verdeață
-usturoi

Mod de preparare

1. Fierbeți sfecla. Lăsați-o să se răcească și curățiți-o de coajă. Tăiați-o felii cu grosimea de 3 mm. Presărați-le cu sare și piper negru măcinat.

2. Amestecați brânza cu coaja de lămâie, usturoiul tocat și piperul negru măcinat.

3. Într-un bol amestecați miezul de avocado cu smântână și piper. Fărâmițați amestecul cu o furculiță.

4. Ungeți feliile de sfeclă cu umplutura obținută. Suprapuneți feliile astfel încât să obțineți o piramidă. Formați 3 piramide cu umplutura din brânză și 3 – cu cea din avocado. Fixați cu o scobitoare ”pomul de crăciun” obținut și decorați-l cu verdeață. Poftiți la masă!

sursa: www.bucatarul.eu

Un nou-născut în vârstă de două zile, a fost transportat din Chișinău la București cu un echipaj Smurd
Articolul anterior
Una dintre fiicele maestrului Gheorghe Urschi se implică în politică
Articolul următor
Alte articole interesante