Sărbători mai frumoase, cu torturile Franzeluţa pe masă!

De Crăciun, punem pe masă ce e mai bun! Franzeluţa S.A. ţi-a pregătit o selecţie de torturi ornate în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pentru că nimic nu este mai frumos decât o seară petrecută în sânul familiei, şi momentele dulci trebuie să fie pe măsură! Rafturile magazinelor inundă în varietăţi de produse, însă tu decizi cu ce desert îţi vei impresiona apropiaţii.

separator

Cofetarii de la Franzeluţa şi-au pus imaginaţia în practică şi au creat cele mai originale ornări şi forme: Moş Crăciun, globuri, lumânări, brăduţi şi omuleţi de zăpadă, care să vă întregească atmosfera feerică şi plină de magie.

Ritmul alert de viaţă nu ne mai permite să petrecem atât de mult timp în bucătărie, aşa cum o făceau pe timpuri gospodinele, însă, acest lucru nu înseamnă că renunţăm şi la gustul de altădată. Torturile marca Franzeluţa îţi vor aminti de gustul copilăriei şi îţi vor face o călătorie în timp.

Fie că vei opta pentru un tort din pandişpan, din albuş bătut, cu miere sau alte componente – toate îţi vor face cu ochiul!

Dacă îţi vei dori pentru masa festivă un tort select, atunci optează pentru „Chişinău de seară”.

De asemenea, torturile Kiev în sortiment sunt demne de a fi puse în capul mesei. Pentru copii vă recomandăm tortul „Magie”cu un decor atractiv şi „Moş Crăciun” cu banane proaspete. Adepţii torturilor cu cremă din smântână pot procura „Medovik Clasic” şi „Magnolia”, iar pentru un un plus de comoditate alegeţi torturile porţionate „Cătălina” şi „Maestro”.

Pentru că de curând a fost lansat pe piaţă tortul „Poveste cu ciocolată” vă îndemnăm să-l încercaţi, cu siguranţă o să vă încânte!

Să punem pe mese torturi alese! Vă aşteptăm cu drag în magazinele specializate “Franzeluţa”

Ionuț Dolănescu a împodobit bradul în Miami, alături de soția moldoveancă și cei trei copii ai cuplului
Articolul anterior
Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de lapoviță și ninsoare. Carosabilul este alunecos
Articolul următor
Alte articole interesante