Smoothie cu aronie. O rețetă plină de vitamine de la Nata Albot

Sezonul pomușoarelor este în toi, așa că ar fi mare păcat să nu le incluzi în dietă măcar âte o porție de două ori pe zi. Pe lângă faptul că sunt delicioase și parfumate, fructele de pădure, precum zmeura, murele, coacăzele, aronia, afinele, abundă în vitamine, minerale și substanțe cu acțiune antioxidantă. Pomușoarele întăresc imunitatea și sănătatea inimii și vaselor de sânge, energizează și mențin tinerețea.

separator

Fructele de aronia au proprietăți curative miraculoase. Cu un gust dulciu, ușor astringent, aronia se cultivă inclusiv prin părțile noastre și s-a dovedit a fi cel mai puternic fruct cu proprietăţi antioxidante, foarte bogat în nutrienţi şi vitamine.

Nata Albot a descoperit o modalitate delicioasă de a include în dietă fructul de aronie și a împărtășit rețeta cu prietenii săi virtuali:

,,Toată lumea laudă aronia “făcătoare de minuni”, dar mai puțini sunt gata să o consume proaspătă din cauza astringenței sale. Eu nu am găsit o modalitate mai bună să consum aronia proaspătă, decât în smoothie. Am combinat-o cu mure, coacăză, piersici, rucola și busuioc. A ieșit chiar foarte bun amestecul, acrișor, dar plăcut și refreshant!”, dezvăluie Nata Albot.

Așadar, poți încerca și tu această rețetă plină de vitamine!

Salată de vinete cu iaurt și susan
Articolul anterior
Orașul Iași, sub ape. Imagini înspăimântătoare
Articolul următor
Alte articole interesante