Stela Popa și-a împodobit bradul cu biscuiți de Crăciun, proaspăt preparați! Iată rețeta

Atmosfera de sărbătoare se simte în fiecare casă. Mulți și-au împodobit brăduții și sunt în așteptarea feeriei de iarnă. În weekend-ul următor, mii de oameni vor sărbători Crăciunul pe stil nou, apoi Revelionul. Prezentatoarea TV Stela Popa se află în toiul pregătirilor de sărbători. Ajutată de fiul său, Dănuț, jurnalista a împodobit Pomul de Crăciun și a împărtășit emoțiile cu prietenii săi virtuali.

separator

,,Cele mai frumoase momente ale vieții? Când copilul, plin de făină din cap până în picioare, gătește alături de mami cei mai delicioși biscuiți pentru ornarea bradului proaspăt cumpărat. Și când pe brad nu mai ajung decât trei biscuiți. Deh, are și copilul dreptate. Ce e de mâncare, trebuie să stea în burtică. Când o dimineață de dinaintea Crăciunului se transformă într-o adevărată distracție culinară. Și când mami are de curățat după această distracție vreo jumătate de oră. Asta e viața. Savurați-o la maxim. Acesta e secretul fericirii. Iată rețeta mai jos

Dacă v-au făcut cu ochiul biscuiții de Crăciun ai Stelei Popa, iată rețeta mai jos:

Ingrediente:
400 gr de făină
100 gr unt
2 linguri de iaurt/chefir
2 linguri de untură
100 gr de zahăr pudră
esență de vanilie
o linguriță de praf de copt

Mod de preparare:

Cuptorul se încălzește în prealabil, la 180 de grade. Între timp, untul și untura se amestecă, apoi se bat bine cu zahărul până se obține o masă omogenă. Compoziția obținuă se amestecă cu cele două linguri de iaurt. Făina se amestecă cu praful de copt, după care se adaugă esența de vanilie. Cu o folie din plastic acoperim și ținem aluatul la frigider, aproximativ 1,5 ore. Apoi, se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină, într-un strat gros de circa 1 cm. Și aici intervine distracția pentru cei care au copii.

,,Decupăm cu ajutorul formelor. După care, pe o tavă pe care punem hârtie de copt, așezăm biscuiții și băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute până biscuiții capătă o culoare maronie. După ce i-am scos din cuptor, îi glazurăm și îi decorăm. Eu am ales culorile și formele în ton cu sărbătorile care se apropie. Puteți folosi pastă de zahăr sau royal icing, care se găsește și în comerț, dar se poate face și acasă. Poftă mare și multe bucurii!”, le urează tuturor Stela Popa.

Video! Un șofer beat a lovit două mame cu copii pe o trecere de pietoni din Capitală
Articolul anterior
Dezvăluiri șocante. Ce li se face nou-născuților în maternități ca să nu plângă
Articolul următor
Alte articole interesante