Trei tehnici de detox pentru o imunitate de fier

Detoxifierea organismului presupune un regim de viață sănătos. Potrivit nutriționiștilor, primul pas spre curățarea corpului este reducerea încărcăturii toxice. Așa cum unele alimente sunt aproape în întregime generatoare de toxine, altele sunt puternic detoxifiante. În orice caz, avem nevoie de pauze digestive pentru a ne ajuta organismul să facă față mai ușor agresiunilor externe precum stresul, poluarea și aditivii din alimente.

separator

Totuși, dacă nu te simți încă pregătită pentru o perioadă de detoxifiere mai intensă, poți oricând să urmezi cei trei pași pentru a-ți întări sistemul imunitar.

  1. Bea un pahar de apă călduță în care vei stoarce jumătatea unei lămâii, imediat cum te trezești. Este pe cât de simplu, pe atât de eficient în curățarea toxinelor și întărirea sistemului imunitar.
  2. Periajul uscat susține sistemul limfatic stimulând vasele limfatice să dreneze toxinele către organele de detoxifiere. Te întrebi cum se face periajul uscat? E simplu. Ai nevoie de o perie pentru corp, pe care o vei folosi înainte de duș. Începe cu laba piciorului și apoi continuă în sus spre șolduri cu mișcări circulare. Periază-te pe mâini și piept cu mișcări lungi către inimă. Apoi, începe de la degete și continuă în sus spre umeri tot cu mișcări circulare. În zona stomacului periază în sens invers acelor de ceasornic.
  3. Bea ceaiuri din plante. Aceste reprezintă o modalitate minunată de a întări sistemul imunitar în timpul iernii și de a susține organismul. Dintre variantele pe care le poți alege este: ceaiul de mușețel – care combate inflamațiile, de aloe vera – luptă împotriva constipației, iar cel de păpădie este sprijin pentru funcțiile ficatului.

Detoxifierea este un proces natural, iar dacă zilnic vei urma pașii de mai sus, nu vei face altceva decât să stimulezi organismul să elibereze mai repede toxinele, întărind astfel sistemul imunitar.Și suplimentele alimentare pot fi folosite pentru susținerea sistemului imunitar, însă e indicat să fie luate la recomandarea medicului. Printre suplimentele eficiente în fortificarea sistemului imunitar se află cele pe bază de vitamina C, de ghimbir, spirulină, echinacee, cele pe bază de fier, seleniu și vitamina A.

Fii sănătoasă!!! Ai grijă de tine și familia ta.

Sursa

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Interpretul britanic Ed Sheeran se căsătorește. Află cine este aleasa inimii
Articolul anterior
Vin geruri năprasnice peste Moldova
Articolul următor