Calculator calorii

Pentru a organiza corect regimul alimentar este important să cunoști compoziţia şi conţinutul caloric al alimentelor consumate. În plus, atunci când dorești să slăbești sau să-ți menții greutatea corporală, trebuie să fii atentă la numărul de calorii consumate.

Propriul tău regim alimentar va fi cu mult mai eficient și mai nutritiv, dacă iei în considerare atât numărul Indicator al Masei Corporale și al Greutății Ideale cât și Rata Metabolică de Bază. Calculează-ți aceste valori și organizează-ți un meniu sănătos și nutritiv, în funcție de rezultatele obținute.

Trebuie amintit faptul că datele din tabelul-calculator sunt aproximative. Conţinutul de proteine, grăsimi, glucide şi, prin urmare, de calorii ale unui produs depinde de mai mulţi factori. Cum ar fi modul de preparare, sau dacă o plantă a fost cultivată într-o vară secetoasă sau ploioasă etc.

[google-adsense]

Prin urmare, atunci cand calculezi numărul de calorii pentru un regim alimentar, nu uita că rezultatul va fi unul aproximativ, niciodată unul sigur.

Faci clic pe „Toate a câte 100 gr” – pentru a vedea caloriile la 100 de grame a fiecărui produs.

100 gr | 0 gr

 Legume 
 kKal
 Ciuperci 
 kKal
 Boboase 
 kKal
 Fructe 
 kKal
 Fructe uscate 
 kKal
 Semințe și fructe oleaginoase 
 kKal
 Ouă 
 kKal
 Lapte și derivate 
 kKal
 Brânzeturi 
 kKal
 Pește și derivate 
 kKal
 Carne și derivate 
 kKal
 Mezeluri 
 kKal
 Pâine și preparate din faina 
 kKal
 Cereale 
 kKal
 Dulciuri și produse de patiserie 
 kKal
 Grăsimi 
 kKal
 Bauturi 
 kKal
Total 
 kKal
Termeni și Condiții
Articolul anterior
Calculator de greutate in sarcina
Articolul următor
Alte articole interesante