Concurs! Câștigă unul din cele 13 premii de la Numis Med

Îngrijire delicată pentru pielea uscată și deshidratată.
Avem 3 premii mari pentru cei mai fideli cititori și alte 10 premii de consolare. Trebuie doar să comentezi jos, sub articol, dacă ai testat vreunul din produsele Numismed.

Perioada concursului: 2 – 10 februarie 2017.
Câștigatorii îi vom selecta cu ajutorul unui generatori de cifre aleatorii.
Premiul poate fi ridicat de la redacția Unica.md în ziua indicată.

Premiul mare conține:
Numis Med Crema pentru față de zi cu Uree 5% și acid hyaluronic (50ml) + Numis Med Crema pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hyaluronic (50ml)
Premiul de consolare conține: un set de mini produse Numis Med.

16468819_1088038311322053_2006617824_n
Numis Med prezintă o soluție perfectă pentru pielea sensibilă, iritată, uscată sau deshidratată –  crema pentru față cu Acid hyaluronic  și Uree 5%.

Numis Med Crema pentru față de zi cu Uree 5% și acid hyaluronic (50ml)
Produs special recomandat pentru pelea sensibilă și extrem de uscată. Conține uree și acid hyaluronic, componenți care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitatea pielii. Crema are o textură lejeră și poate fi deasemenea utilizată ca bază de machiaj.

Numis Med Crema pentru fata de noapte cu Uree 5% si acid hyaluronic (50ml)
Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea apare mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii în timpul iernii, conține ceară de albini, care protejează pielea de factori nocivi ai mediului (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat).

 

Participantele “Serviciul de Slăbit Sănătos” 2015
Articolul anterior
STOP voting Miss Unica 2016
Articolul următor
Alte articole interesante