Un nou început cu Unica

Protagonistele proiectului “Un nou început cu Unica” sunt femeile curajoase, ce au parte de transformări radicale. Acestea trec prin mâinile celor mai iscusiţi specialişti din Republica Moldova şi beneficiază de cele mai performante tratamente de înfrumuseţare.

Condițiile concursului:

1.  În concurs se pot înscrie femeile cu vârsta cuprinsă între 25-55 de ani;

2. Să ai masă corporală nu mai mult de 80 kg;

3. Completează toate câmpurile formularului de înscriere și atașează o poză cu tine, respectând condițiile impuse;

4. Verifică dacă ai fost înscrisă cu succes în lista participantelor;

5. Convinge cât mai mulți prieteni să te voteze, astfel șansele tale vor crește considerabil;

6. Câștigătoare o vom alege pe cea care din primele 5 au acumulat cele mai multe voturi. Iar dacă nu ai respectat condițiile concursului va fi chemată următoare participantă după numărul de voturi.

7. În urma castingului, specialiștii vor selecta o câștigătoare, care va avea parte de transformări radicale!

8. Atenție!  Doamnele care au fost invitate deja la preselecţie pot participa din nou la concurs doar după 3 ediții “Un Nou Început cu Unica”.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

 

Zelenski: ”Agresiunea rusă se apropie de punctul în care poate ceda”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a afirmat, în discursul său de miercuri seara, 15 martie, că simte că agresiunea rusă se apropie de punctul în care poate ceda, relatează News.ro. Totodată, liderul de la Kiev a mulțumit Danemarcei pentru decizia de înfiinţare a unui fond de sprijin pentru Ucraina de un miliard de dolari.

„Astăzi a fost o zi internaţională fructuoasă pentru ţara noastră, pentru apărarea noastră. A mai avut loc o întâlnire în format Ramstein, a zecea deja. Muniţie pentru războinicii noştri, artilerie, tancuri, protecţia cerului ucrainean – toate acestea au fost discutate. Există soluţii. Sunt recunoscător Statelor Unite, care coordonează Ramstein, şi tuturor partenerilor noştri pentru disponibilitatea lor fermă de a ajuta. Acest lucru este deosebit de important acum, când simţim că agresiunea rusă se apropie de punctul în care poate ceda. Nu există niciun terorist care să-şi dezvolte potenţialul confruntând lumea liberă. Rusia nu face excepţie”, a declarat Volodimir Zelenski.

„Trebuie să creştem constant presiunea pentru teroare. Presiuni în apărarea noastră, în sancţiuni împotriva Rusiei, în distrugerea modului în care statul rus şi companiile sale eludează sancţiunile, în presiune politică şi juridică. Cu cât punem mai multă presiune asupra lor, cu atât ne vom îndrepta mai repede către restabilirea integrităţii noastre teritoriale şi ordinii juridice internaţionale. Facem totul pentru ca partenerii noştri să simtă asta. Această necesitate de a continua presiunea. Pas cu pas. Fără încetare”, a mai adăugat el.

De asemenea, președintele ucrainean a mulţumit Danemarcei şi a vorbit şi despre „o decizie importantă luată la Londra”: „Aş dori să mulţumesc separat Danemarcei astăzi. Atât pentru noul pachet de apărare pentru Ucraina, cât şi pentru decizia de a înfiinţa un fond special de ajutorare a ţării noastre în valoare de 7 miliarde DKK, adică un miliard de dolari. Este extrem de semnificativ. Este extrem de necesar.

Sunt recunoscător guvernului şi parlamentului danez, întregii societăţi daneze. Astfel de decizii ne asigură că putem accelera revenirea păcii în Ucraina şi a stabilităţii în întreaga Europă. Există, de asemenea, o decizie importantă luată la Londra astăzi – în cazul mituirii lui Ianukovici de către Kremlin în 2013. Când banii ruşi şi schemele murdare cu politicienii de atunci din Ucraina se foloseau ca parte a agresiunii împotriva ţării noastre. O agresiune care a început atunci – politic, economic şi mai târziu cu folosirea serviciilor speciale şi a forţei militare. În acest context ar trebui luat în considerare cazul obligaţiunilor de 3 miliarde de dolari. Pe deplin. Şi este corect”.

Cartego te invită la vernisajul expoziției „NIL NOVI SPECTRUM”

Știm că sunteți în căutare de activități diverse și interesante, de asta cei de la Cartego au pus la cale un eveniment inedit. Expoziția tânărului artist plastic este demult râvnită de noi și acum suntem încântați să vă anunțăm despre deschiderea acesteia.

Lucrările artistului dialoghează cu publicul pe o multitudine de subiecte pacifist-unificatoare legate de natura umană și Natură în general.


„Soluția conflictului dintre om și natură, spune artistul, constă în „împăcarea” cu natura. În recursul la o formă mai pașnică în avântul tehnico-industrial, ținând seama nu numai de scopurile consumeriste, sociale ci și de respectarea acelui spațiu al coexistenței cu natura.

Expoziția va fi deschisă 16 martie- 6 aprilie, zilnic, de la 9:00 la 20:00 – {weekend: 10:00-19:00}, pe strada Vlaicu Pârcălab 2, Chișinău, Republica Moldova.

Noi decizii privind asigurarea securității energetice, aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale

Membrii Comisiei pentru Situații Excepționale au decis să fie prelungit, pentru perioada aprilie – septembrie 2023, termenul de achiziție a energiei electrice de către SA „Energocom”, în baza negocierilor directe.

Retelele electrice din Ucraina si Moldova au fost conectate cu succes cu  Reteaua Europeana Continentala – Stiri de ultima ora din Moldova – Ultimele  stiri Timpul.md

Furnizorii vor încheia cu SA „Energocom” contracte bilaterale pentru asigurarea cantităților de energie electrică necesară, iar în cazul modificării tarifelor – vor fi semnate acorduri adiționale.

Conform deciziei CSE, SA „Termoelectrica” a fost scutită de plata TVA pentru păcura achiziționată, în volum de până la 132 mii de tone.

Au fost făcute unele ajustări ale mecanismului de repartizare a lemnului de foc către populație. Potrivit acestora, Agenția „Moldsilva” va stabili limita de comercializare la un volum maxim de 5 metri steri per gospodărie casnică și 200 metri steri per consumator noncasnic.

De asemenea, începând cu 1 aprilie curent, vor fi abrogate un șir de prevederi ale CSE, care se referă la eliberarea autorizațiilor pentru tăieri în fondul forestier și în vegetația forestieră din afara fondului forestier. În același timp, va fi abrogat mecanismul de eliberare a lemnului de foc, având în vedere finalizarea sezonului rece 2022-2023. Un Regulament în acest sens, pentru următorul sezon de încălzire, va fi elaborat de Agenția „Moldsilva” și prezentat spre aprobare Ministerului Mediului.

O altă prevedere se referă la abrogarea deciziei anterioare a CSE, care permitea activitatea de comerţ ambulant în cadrul târgurilor şi iarmaroacelor pentru o perioadă de maximum 120 de zile consecutive. Deciziile APL adoptate până în prezent vor fi valabile până la expirarea termenului prevăzut.

Participanții
Voturi: 123
Bumbu Cristina
Voturi: 79
Gîlca Nadejda
Voturi: 21
Damian Ana
Voturi: 2
Vranceanu Natalia
Voturi: 1
GRIBENCEA MARCELA
Voturi: 1
Moraru Emilia
Voturi: 0
Avram Inga
Voturi: 0
Chistol Aurica
Voturi: 0
Juratu Yulia
Voturi: 0
Mita Irina
Voturi: 0
Goncear Ina
Voturi: 0
Moraru Emilia
Voturi: 0
Lisov Viorica
Voturi: 0
Mardari Ana
Voturi: 0
Ucrainciuc Anosoara
Voturi: 0
Mihali angela cosmina
Voturi: 0
Virtosu ludmila
Voturi: 0
Sved lilia
Voturi: 0
Burca Rodica
Voturi: 0
Irina Maler
Voturi: 0
Anisoara Vutcarau
Voturi: 0
Morari Rozalina
Voturi: 0
Mita Larisa
Voturi: 0
Zinaida Nedelea
Voturi: 0
zina nedelea
Voturi: 0
Natalia Mardari
Baby Star
Articolul anterior
Preselecția proiectului “Slăbește Sănătos”, sezonul XV
Articolul următor
Alte articole interesante