Un nou început cu Unica

Protagonistele proiectului “Un nou început cu Unica” sunt femeile curajoase, ce au parte de transformări radicale. Acestea trec prin mâinile celor mai iscusiţi specialişti din Republica Moldova şi beneficiază de cele mai performante tratamente de înfrumuseţare.

Condițiile concursului:

1.  În concurs se pot înscrie femeile cu vârsta cuprinsă între 25-55 de ani;

2. Să ai masă corporală nu mai mult de 80 kg;

3. Completează toate câmpurile formularului de înscriere și atașează o poză cu tine, respectând condițiile impuse;

4. Verifică dacă ai fost înscrisă cu succes în lista participantelor;

5. Convinge cât mai mulți prieteni să te voteze, astfel șansele tale vor crește considerabil;

6. Câștigătoare o vom alege pe cea care din primele 5 au acumulat cele mai multe voturi. Iar dacă nu ai respectat condițiile concursului va fi chemată următoare participantă după numărul de voturi.

7. În urma castingului, specialiștii vor selecta o câștigătoare, care va avea parte de transformări radicale!

8. Atenție!  Doamnele care au fost invitate deja la preselecţie pot participa din nou la concurs doar după 3 ediții “Un Nou Început cu Unica”.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

 

A fugit de acasă și a ajuns în Moldova: Un adolescent din Ucraina a traversat ilegal frontiera

Un adolescent, depistat în zona de frontieră, după ce a ajuns ilegal din Ucraina. În zona localităților de frontieră Lipcani- Podvirevca, polițiștii de frontieră au surprins un copil în timp ce înainta dezorientat dinspre Ucraina în Republica Moldova. Imediat, patrula Poliției de Frontieră a intervenit în regiune și a stabilit că este vorba despre un adolescent de 14 ani, cetățean al Ucrainei.

Din spusele minorului, acesta ar fi plecat de acasă din cauza unui conflict cu membrii familiei. Adolescentul a fost prelut și condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani, unde i-a fost oferită îngrijirea de primă necesitate.

De asemenea, au fost luate contactele cu autoritatea de asistență socială, dar și cu omologii Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei. Conform acordului stabilit între state privind readmisia, minorul urmează să fie transmis părții ucrainene.

Totodată, din informațiile suplimentare, adolescentul se află la a treia trecere ilegală a frontierei de stat.

Un om al străzii, surprins cum dirijează traficul într-o intersecție din Chișinău. VIDEO!

Un om al străzii din Chișinău ar fi luat locul, astăzi, unui inspector de circulație și a dirijat traficul într-o intersecție din capitală unde s-a produs un accident.

Imaginile video au fost surprinse de martori și postate în mediul online. Autorul imaginelor video susține că bărbatul ar fi boschetar și chiar apreciază modul în care dirijează circulația, scrie stiripesurse.md.

Dumitru, fratele regizorului Arcadie Spoială, răpus de pierderea acestuia: ”O imensă durere mi-a sfâșiat sufletul”

Dumitru, fratele lui Arcadie Spoială, cunoscutul regizor de la noi, care s-a stins în timpul furtunii nemiloase din seara zilei de 11 iunie, a venit cu un mesaj plin de durere.

”Dragi prieteni, o imensă durere mi-a sfâșiat sufletul meu de câteva ore. Fratele meu, bunul meu frate cel mai bun prieten! Sprijinul și inspirația mea! Modelul meu de bunătate și cumsecădenie! Cel mai frumos suflet din lumea asta pleacă la Domnul! Multe nu am reușit să-i spun. Poate ca nici voi nu ați reușit să-i ziceți ce om minunat și talentat e. Acum putem să ne rugăm pentru el și să-l petrecem.”, a scris fratele lui Arcadie pe rețele.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Arcadie, o pot face astăzi, 13 iunie, la cimitirul ”Sf. Lazăr” din Capitală, pe str. Doina 189, în sala de priveghi, între orele 17:00 – 21:00, mai anunță Dumitru Spoială.

Arcadie și Dumitru Spoială sunt regizori și producători de film din Republica Moldova, cunoscuți pentru contribuțiile lor la cinematografia moldovenească și românească. Ei au fondat compania Spoiala Brothers, sub egida căreia au produs și regizat mai multe filme și proiecte cinematografice.

Frații Spoială au devenit rapid cunoscuți pentru promovarea filmelor de autor și a tinerilor talente din cinematografia noastră.

Arcadie Spoială s-a născut în 24 februarie 1980, a fost regizor, producător, scenarist.

A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și a fost cunoscut pentru abordarea sa umanistă și atentă la detalii, punând accent pe relațiile interpersonale și dinamica socială în filmele sale.

Lucrări Notabile:

  1. „Visuri în amurg” (2009)
    • Un film despre întoarcerea unui bărbat în satul natal după mulți ani, explorând teme de redescoperire și reconciliere.
  2. „Ecoul pașilor” (2014)
    • Abordează tematica migrației și efectele ei asupra comunităților și familiilor rămase în urmă.
  3. „Umbra vântului” (2020)
    • Un thriller psihologic ce analizează complexitatea relațiilor umane și traumele din trecut.

Arcadie s-a stins pe 11 iunie, la 36 de ani, după ce peste cortul în care se afla pe malul Nistrului, la odihnă, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă imensă. Acesta s-a stins în ochii copiilor și a soției sale, deoarece nu a reușit să iasă din cort când a început furtuna.

Participanții
Voturi: 123
Bumbu Cristina
Voturi: 79
Gîlca Nadejda
Voturi: 21
Damian Ana
Voturi: 2
Vranceanu Natalia
Voturi: 1
GRIBENCEA MARCELA
Voturi: 1
Moraru Emilia
Voturi: 0
Avram Inga
Voturi: 0
Chistol Aurica
Voturi: 0
Juratu Yulia
Voturi: 0
Mita Irina
Voturi: 0
Goncear Ina
Voturi: 0
Moraru Emilia
Voturi: 0
Lisov Viorica
Voturi: 0
Mardari Ana
Voturi: 0
Ucrainciuc Anosoara
Voturi: 0
Mihali angela cosmina
Voturi: 0
Virtosu ludmila
Voturi: 0
Sved lilia
Voturi: 0
Burca Rodica
Voturi: 0
Irina Maler
Voturi: 0
Anisoara Vutcarau
Voturi: 0
Morari Rozalina
Voturi: 0
Mita Larisa
Voturi: 0
Zinaida Nedelea
Voturi: 0
zina nedelea
Voturi: 0
Natalia Mardari
Baby Star
Articolul anterior
Preselecția proiectului “Slăbește Sănătos”, sezonul XV
Articolul următor
Alte articole interesante