Despre noi

Unica.md este ghidul despre şi pentru femeia modernă, care a cucerit sute de mii de cititori fideli.

Cu peste 90 000 de fani pe facebook şi peste 13 mln de vizitatori unici anual; cu 110 000 de abonați pe Youtube și peste 35 mln vizualizări anual, am ajuns în topul revistelor de specialitate de acasă. Succesul nostru se datorează promptitudinii, echidistanţei şi creativităţii.

Suntem promotorii unui mod de viaţă sănătos. Realizăm proiecte unice de amploare care au schimbat viaţa multor femei din Moldova. Descoasem vedetele de secrete, venim cu cele mai utile sfaturi de frumuseţe şi stil, culegem cele mai bune recomandări de sănătate şi aducem cele mai bune informaţii privind alimentaţia raţională.

De aceea, am devenit universul femeilor active, informate şi Unice.

www.unica.md – ”Prima revistă online dedicată femeilor din Republica Moldova!”

Igor Dodon va înnopta în izolator. Procurorii au ridicat peste jumătate de milion de lei și mii de euro

Fostul președinte, Igor Dodon, s-a trezit în această dimineață cu procurorii și ofițerii SIS la ușă, care au făcut percheziții la domiciliul acestuia, dar și alte imobile care i-ar aparține.

Oamenii legii au găsit zeci de mii de euro și jumătate de milion de lei.

La casa părintească din Sadova au fost găsiți circa 10.000 de euro, fiind păstrați într-un plic cu inscripția „pentru PSRM”. De asemenea, acolo mai era și o recipisă prin care un oarecare Dumitru S. confirma că a primit de la Galina Dodon 25.000 de euro drept arvună „pentru utilaje de bucătărie”.

Potrivit Marianei Cherpec, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Dodon este acuzat de trădare de patrie, corupere pasivă și îmbogățire ilicită.

„Perchezițiile se efectuează inclusiv la alte locații, imobile deținute prin persoane interpuse, în cadrul dosarului penal pornit în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii prevăzute de art.324 (coruperea pasiva) art.181/2( acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală), art.337( trădare de patrie) și art.330/2 (îmbogățire ilicită)”, a declarat confirmat Mariana Cherpec, procurorul responsabilă de comunicare cu mass-media.

sursa

Primarul Ion Ceban, reacție la reținerea lui Dodon, fără a-i pronunța numele

Fostul președinte, Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este bănuit pe mai multe capete de acuzare – corupere pasivă, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

Primarul Capitalei Ion Ceban a venit cu o reacție după momentul reținerii. Acesta susține că reținerea lui Igor Dodon ar fi un act intenționat din partea guvernării, pentru ,,a spăla rochița”.

,,O nouă „SĂRBĂTOARE” artificială creată pentru cei de la Guvernare, pentru a distrage atenția opiniei publice de la problemele adevărate cu care se confruntă astăzi cetățenii Republicii Moldova.

Urmează și sacrificări în „clanurile” interne ale Guvernării, acum se caută „țapii ispășitori” pentru a spăla „rochița”, iar informațiile deja încep să apară public.

Toate aceste fumigine sunt menite să acopere toate gafele și incompetența lor, să-și salveze propria „piele” pentru a sta cât mai mult la cârma statului”, conchide Ceban.

Parcursul european al Republicii Moldova, discutat de Natalia Gavrilița și premierul Georgiei Irakli Garibashvili

Natalia Gavriliță a avut o întrevedere cu prim-ministrul, Georgiei, Irakli Garibashvili. În acest an, Republica Moldova și Georgia marchează cea de-a 30-a aniversare de la stabilirea relațiilor diplomatice.

De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii privind parcursul european al celor două state.

În discuții, Natalia Gavrilița a menționat că obținerea statutului de țară-candidat este o prioritate pentru Executivul de la Chișinău, iar autoritățile vor depune în continuare efort pentru a atinge obiectivul de integrare europeană, în baza principiului de meritocrație.

sursa

Publicitate
Articolul anterior
Termeni și Condiții
Articolul următor