Мary Кay: 5 obstacole în calea devenirii unui Consultant independent de frumusețe

Cât de des v-ați indispus pentru că nu vă puteți permite bijuteria văzută în magazin sau călătoria în Bali la care demult visați? Iar motivul e unul simplu: lipsa banilor. Cu toate acestea, la propunerile de a începe business-ul cu Mary Kay, răspundeți cu „nu”. Ei bine, Mary Kay te ajută să depășești 5 obstacole majore în calea devenirii unui Consultant profesionist în domeniul frumuseții și să dai curs realizării tuturor visurilor tale!

separator

Obstacolul  1: Ca să câștig bine, trebuie să vând mult, iar eu nu am abilități de vânzător

Probabil că, teama respectivă vine din convingerea că veți fi nevoită să propuneți produse de care alții nu au nevoie. Dar, de fapt, Consultantul independent de frumusețe recomandă produsele Mary Kay®, pe care ea însăși le folosește, îi plac și vrea doar să le ajute pe celelalte femei să-și descopere frumusețea, să-și realizeze cele mai importante visuri. Succesul cere perseverență, pasiune, drive, stabilitate emoțională și sârguință.

Obstacolul 2: Nu pot, nu-s compatibil cu asta, de-aș putea comunica la fel de bine ca tine

Din păcate, suntem urmăriți din fragedă pruncie de bine-cunoscuta “părerea altora”: “ce vor crede despre mine?”, “ce va zice lumea?”, “cu siguranță vor râde de mine”- asemenea gânduri distrug toate angajamentele noastre.

Ieșiți din zona de confort! Setați un scop incredibil! Noi vă vom ajuta să-l atingeți, vă vom arăta lipsa granițelor în lumea Mary Kay.

Căci Mary Kay® înseamnă un brand puternic, produse excelente, premii demne de o regină, recunoștință și respect.

Obstacolul 3: Primesc doar refuzuri

La început de drum, ca și-n orice gen de vânzări, vă veți confrunta cu multe refuzuri. Desigur, acestea sunt greu de acceptat. Pentru a depăși această dificultate, Compania Mary Kay desfășoară training-uri motivaționale, care instruiesc cum să abordați obiecțiile, oferă scripturi pentru desfășurarea master-class-urilor, împărtășește secretele construirii relațiilor de lungă durată și de încredere cu clienții și, cel mai important, oferă sprijin la crearea unei echipe puternice, drept bază a unui business de succes.

Obstacolul 4: Oamenii se îndoiesc și se tem să cumpere produse de la mine 

Este absolut normal când o persoană se îndoiește de produs și se teme să-l achiziționeze imediat, deoarece încă nu l-a încercat.

De aceea, Compania Mary Kay acordă o atenție deosebită master-class-urilor. Acestea sunt unelte unice în business-ul Mary Kay și cea mai eficientă metodă de vânzare.

Master-class-urile sunt consultații, în cadrul cărora povestiți câtorva oaspeți despre produsele de înaltă calitate Mary Kay® (100% siguranța calității), îi învățați modul în care acestea trebuie folosite corect, le propuneți să le încerce și să vadă propria-i transformare în oglindă.

Obstacolul 5: Nu înțeleg ce îmi va oferi statutul de Consultant independent de frumusețe

  1. Lansați propriei afacere cu un mic capital de start

Puteți achiziționa unul dintre cele două seturi de start, Beauty la 399 lei cu o comandă activă sau Style, la 299 lei, cu prima comandă activă.

  1. Lipsa investițiilor nerambursabile

Produsele achiziționate le puteți utiliza fie pentru uz personal, fie cu scopul de a le vinde.

  1. Veți lucra pentru sine

Sunteți managerul propriei afaceri. Vă structurați agenda și programul de lucru după propriul plac. Decideți ce venit doriți să aveți.

Epilog

Statutul de Consultant independent de frumusețe Mary Kay nu este doar despre vânzarea de produse. Consultantul independent de frumusețe e profesionistul în materie de îngrijire a pielii, un guru al make-up-ului, un cunoscător al tendințelor, un consilier în selectarea cadourilor potrivite și, cel mai important lucru, e un trainer motivațional, specializat pe dezvoltarea încrederii în sine.

Începeți-vă afacerea astăzi:

  1. Luați legătura cu Consultantul independent de frumusețe. Dacă nu cunoașteți un Consultant independent de frumusețe, sunați-ne la centrul Beauty la numărul de telefon 022-259-800 și vă vom ajuta! De asemenea, ne puteți lăsa un mesaj pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/mkmoldova/
  2. Informați-vă în detaliu despre cum să începeți business-ul cu Mary Kay.
  3. După ce semnați Acordul de colaborare cu Compania și deveniți Consultant independent de frumusețe Mary Kay, și primiți Setul de start, puteți să împărtășiți informații utile, să vindeți produse și să îmbunătățiți viața femeilor! 

O tânără absolventă din Moldova a fost admisă la prestigioasa universitate Harvard
Articolul anterior
Fenomenul emigrației din Molova, resimțit de către vloggerul englez. Vezi satul în care nu a întâlnit niciun om
Articolul următor
Alte articole interesante