5 coafuri geniale care îți vor schimba look-ul în această toamnă

În acest sezon poți opta pentru coafuri lejere, cât mai naturale, pe care le poți adapta cu ușurință oricărei ținute pentru un look adorabil și ingrijit.

separator

Astfel, dacă ești adepta tunsorilor scurte alege un bob elegant: părul pare foarte îngrijit și are un aspect lucios. Revista de modă a salutat cu entuziasm moda pentru efectul de strălucire oglindă. Această coafură arată impresionant și ușor, dar pentru a obține un astfel de efect ceți avea nevoie de o mulțime de produse de styling: cum ar fi un agent de netezire, un spray sau ulei.

Culorile părului de la negru, la maro  sau umbra de pepene galben – sunt doat câteva dintre culorile și tehnicile la modă în acest sezon. O nuanță neobișnuită a părului nu este suficientă, pentru un look mai trăsnit. Cel mai curajos  este să încerci să pictezi cu pete de benzină: nu va dura mult, dar frumos. De regulă, culorile corecte și combinațiile de culori armonioase este dificil de realizat fără un sepcialist iscusit și o vopsea bună.

Coada înalt triumfantă revine la modă. Coafura iconică a lui Ariana Grande în acest an este purtată de toată lumea: Kim Kardashian, Bella Hadid, Beyonce. Pentru ca să arate perfect, acordați atenție părului de lângă frunte – așezți-l frumos cu un spray de păr sau un gel fixativ.

Acest tip de coafură cu împletitură este perfectă pentru o ieșire cu prietenii sau persoana iubită. Este lejeră și ușor de îndeplinit, mai ales că pe internet există o mulțime de tutoriale video.Anul acesta un statut special a fost acordat nuanțelor reci de blond, departe de cele naturale: celebritățile aleg nuanțele de cenușăiu. Astfel, că cu cât arăți mai mult ca Deeneris Targarien, cu atât este mai bine. Astfel de culori sunt greu de întreținut, dar astăzi regulile de colorare nu sunt atât de stricte: pentru simplificarea vieții puteți lăsa rădăcini întunecate sau puteți face cu ajutorul accentelor de culori moody, fără a afecta complet lungimea părului.Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un cometariu și spune-le prietenei despre tendințele actuale.

O moldoveancă a făcut senzație la X Factor. Juriul: ,,A venit Alanis Morissette”!
Articolul anterior
Video! O moldoveancă a făcut show și i-a binedispus pe jurați, la X Factor
Articolul următor
Alte articole interesante