5 produse coreene de top care oferă prospețime și vor ajuta pielea să radieze în această vară!

Odată cu sezonului estival tenul ne dă bătăi de cap. Cele mai frecvente schimbări care apar în perioada caldă sunt tenul gras sau uscat, iritat, pori dilatați și riduri pronunțate.

separator

Cauzele schimbărilor sunt temperaturile ridicate, soarele puternic, lipsa hidratării suficiente. În acest an, nu trebuie ingnorată masca de protecție, care poate fi purtată peste make-up.

Produsele cosmetice coreene, pe bază de extracte naturale, vor oferi o protecție eficientă împotriva factorilor externi, vor ajuta la restabilirea echilibrului natural al tegumentului și vor oferi elasticitate și prospețime pielii.

Jeju.md recomandă 5 produse care te vor ajuta să te bucuri din plin de soare, fără să-ți faci griji pentru aspectul tenului tău.

Știm cu toții că exfolierea ajută la reînnoirea celulelor. Însă exfolierea pe timp de vară necesită o atenție deosebită. O exfoliere profundă poate avea ca urmare pigmentarea pielii. Tocmai din acest motiv, exfolierea fină cu ajutorul enzimelor este soluția ideală pe timp de vară.

Pudra enzimatică Enzyme Powder Wash accelerează procesele metabolice din piele la nivel celular. Datorită acestui produs, pielea va rămâne curată și catifelată, iar utilizarea regulată duce la dispariția punctelor negre și a iritațiilor. Dacă pe parcursul zilei folosiți o mască de protecție, atunci pudra enzimatică este cea mai reușită alegere pentru curățarea tenului (click ↓ pe imagine, pentru detalii).

Hidratarea stă la baza unui aspect sănătos al pielii. Pentru a evita deshidratarea pielii după expunerea la soare, te ajută un toner pe bază de ceramide, care hidratează, regenerează și hrănește pielea. Este de neînlocuit după expunerea la razele UV.

CERAMIDIN Liquid toner Dr.Jart+ este premiat de Allure 2019 Best of Beauty, ca fiind cel mai eficient toner, pentru regenerarea și hidratarea pielii. Formula inovatoare cu ceramide pătrunde adânc în piele păstrând moleculele de apă pe tot parcursul zilei.

Pielea necesită hidratare zilnică atât din interior cât și exterior. Hidratarea intensă a pielii pe timp de vară te poate salva de la apariția ridurilor mimice, dacă ai o piele deshidratată, iar pe alocuri cu iritații, atunci Green Tea Eco Essence Tosowoong, cu siguranță e alegerea perfectă. Extractul de ceai verde în combinație cu niacinamidele, oligopeptidele și bifido-fermenți vindecă, calmează, hidratează și luminează tenul. Esența ecologică de ceai verde încetinește procesul de îmbătrânire.

Pentru a evita pigmentarea tenului, îmbătrânirea prematură, cât și apariția ridurilor nu uitați protecția solară. BB crema cu factor de protecție SPF 35 UV este binevenită pentru îngrijire zilnică, dar mai ales  în zilele însorite. Oferă hidratare profundă, ascunde imperfecțiunile și protejează  de razele UV în același timp. Rejuvenating Beauty Balm de la Dr.Jart+ amplifică acțiunea produselor aplicate anterior menținând pielea hidratată și având efect anti-îmbătrânire. Este un produs de neînlocuit în trusa cosmetică.

Temperaturile ridicate provoacă organizmul să secrete mai mult sebum, din acest motiv porii de pe față devin vizibil mai dilataţi. Pink clay Pack SOS Tosowoong este o ambulanță pentru porii dilatați. Această mască cremoasă, fină pe bază de argilă, va curăța porii de impurități, va reduce iritațiile, având în același timp efect de lifting. Calamina din componența acestei măști va diminua cantitatea de sebum. Aplicarea măștii pentru 15-20 min de două ori pe săptămână accelerează reînnoirea celulelor.

Pentru un rezultat eficient consultați specialiștii cosmeticieni din echipa jeju.md, care vă pot ghida în procesul de alegere a produselor coreene pentru îngrijire.

Purtați mască de protecție în spații închise și evitați aplicarea de make-up sub mască.

Pe www.jeju.md găsiți și alte produse coreene de calitate pentru rutina zilnică. Fiți frumoase!

Alertă în Franța: vine un al doilea val de Coronavirus. 998 cazuri noi, în 24 de ore
Articolul anterior
O elevă din Chișinău a obținut premiul I la un concurs internațional de pictură
Articolul următor
Alte articole interesante